torstai 24. joulukuuta 2015

Tiistai 22.12 Queenstown Hill

Käytiin aamusta katsomassa mitä ohjelmaa keksittäis tälle päivälle. Suunnitelmissa oli mennä skylineen, eli gondolilla ylös vuorelle ja nähdä Queenstown ylhäältä. Mietittiin myös jotain lentokone juttua ja "vaellusta". 
Infotyttö suositteli meille skylineä ja siellä pääsis muutaman kerran laskemaan mäkiautoilla alas. Otettiin se. Oltiin jo ennen 10 päästy gondolilla ylös. Mäkirata avautui vasta 10, joten käytiin juomassa kahvit kera hyvien maisemien. Tässä kuva.


Päästiin laskemaan kaksi laskua alas :) Maisemat oli mitä hienoimmat! Ilma oli vähän viileämpi mitä eilen oli. 


Luge poika ja me! 

Tultiin lopulta gondolilla alas vuorelta. :) aika huisia! 

Käytiin kävelemässä Queenstown Garden läpi. Paikka oli meijän hotellin ja kaupungin välissä! Täällä silmä lepää. Maisemat on niin upeat! 








Täällä kasvaa isompia käpyjä

Päätettiin käydä kiipeemässä Queenstown Hill ylös. Alkuun suunnitelmissa oli kävellä Ben Lomond, mikä oli sama vuori missä skyline oli. Kuitenkin Queenstown Hill illemmalla kuulosti paremmalta :)




Queenstown hill lähti alkuun jyrkästi ylös. Päästiin metsään ja alkoi loivempi osio. Noustiin pitkään metsää pitkin ylös. Metsä oli, kuin suomen metsät. Kuusia, koivuja, haapaa, vaahteraa. Kuuset oli paljon korkeampi ja kävyt isoja! 


Isoja puita


Meitsi, aita ja 3kk

Päästiin kipuamaan ylös asti. Ylhäällä oli kauniit maisemat! Nähtiin myös papukaija.



Ylhäällä vähän erikoisempaa pensasta



Vuori vallotettu







Nähtiin ylhäällä myös lumihuippuisia vuoria



Youtube video :) http://youtu.be/doKc2cBi9gQ





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti