maanantai 30. toukokuuta 2016

Day off maanantai

Tosiaan viimisen trackin lämmöt +23 jäi vaan kaukaiseen mieleen. Täällä on lämpöä enään +12 päivisin ja melkeen joka aamu ja ilta tulee vähän vettä. Me eletään nyt talvea siis!
Alotin hommat autovuokraamossa ja oon painanu siellä nyt melkeen 60h vko hommia pari viikkoa. Tää on ihan mun jobi ja nyt pidetään tästä kiinni! Pesen autoja ulkoa ja sisää, haen asiakkaita kentältä ja pudotan niitä kentälle, vuokraan autoja ja otan autoja vastaan! Lepposta! 
Mulla on vapaapäivä aina maanantaisin, eli tänään! Kävin eilen illalla muistelemassa hölkän ihmeellisiä energioita ja juoksin 3,5 km illan pimeydessä duuniviikon loputtua. Tänään kävin Alexin kanssa kiipeemässä Bridle Pathin. Mentiin vähän extremenä taas ohi trackin jyrkkä ylös meno. Oli aika pelottavaa, koska tracki oli ihan törky liukas ja jouduttiin kiipeemään kiviä pitkin loppu matka. Selvittiin kuitenkin ylös ja käytiin vielä ihan top ylhäällä huipulla, missä kävin yks päivä Nicin kanssa. Tänään vaan tuuli ihan törkeesti. Nähtiin huipulta upee sateenkaari! 



Kävin näyttää Alexille myös muutamat biitsit, koska se on ollu tääl Christchurchissa vasta neljä päivää. Käytiin kattomassa biitsillä jotain kalliota minne pääs sisälle, oli aika magee. Oli laskuvesi, ni pääs melkeen joka paikkaan. Tää on siis kaikki mun himakaupungissa!! 



Biitsiltä nähtiin myös uudestaan upeempana tää sateenkaari! 

Ajettiin vielä ylös vuorelle, minkä voitte nähä tässä kuvassa ja käytiin serpenttiini tietä kattomassa lampaita ja upeeta surffi biitsiä! 

Huomenna taas alottamaan duuniviikko! Nice! 

Terkkuja, hyvin menee! 

Tapasin muuten viime viikolla yhen suomalaisen kundinkin täällä! Pääs
Puhumaan suomea :) 

Suomen uutisia! Sain maailman kauneimman kummitytön viime yönä paikallista aikaa, eli suomen aikaan sunnuntai iltapäivänä! Nimeksi tyttö sai Veera Helena <3