tiistai 1. maaliskuuta 2016

Töitä riittää

Terkkuja sateen sekaisesta päivästä! 

Luultiin, että pellolla ei sateella paineta hommia, koska meijän harvestaja masiina ei kuulemma kestä sitä! Eilen pysäytettiin tunniksi odottelemaan, kun pikku vesisade tihkus taivaalta 10minuuttia. Tänään vettä tuli koko päivän ja se ei menoa haitannut. 

Sitä vettä muuten tuli paljon ja kovaa. 

Duunit piti alkaa 7:25, sateen takia siirrettiin 8:30, 9:00, 10:00. Lopulta odoteltiin pellolla 10-11:00 ja alettiin painaa hommia. Onneks meillä on se sateensuoja/aurinkosuoja. Oli meinaan märkää ja kylmää. Tämmönen Euroopan jääkarhu ei pienestä säikähtäny. Meijän junnu työnjohtajahan lähti kotiin kesken päivän, koska kuulemma oli liian kylmä. Samoalaiset kundit keräs kurpitsoja ilman paitaa ja me Nicin kans vedettiin takit ylle ja sanottiin pomolle et "jaksaajaksaa!". Painettiin duunia sit harvennus puolella kahestaan! 

Kaks tummaa poikaa hei halus ottaa selfien pellolla, joten räpsästiin muutama kuva. + tietty sateen vuoksi pari hymynaamaa Nicin kans.

Duunit päätty aikaseen tänään klo 16:00. Lähettiin pellolta, ni sain vetää matukalla sladissa, että se suostu tulee sieltä mutatieltä asfaltille. Tämmönen vanha lumiladittaja selvis koetuksesta. 
Käytiin shoppaamassa Hastingsistä jotain vaatteita ja paksumpia peittoja autoon. Täällähän on siis ensimmäinen päivä syksyä nyt!! Terve!! 

Leikkasin eilen kurpitsaa leirintäalueella ja viilsin veitsellä sitten sormen ihan palasiks. No en palasiks, mutta niin jäätävän vekin, että saa paketoida laastaria viikon tai kaks.


Tänään on kansainvälinen keskisormi-päivä.