tiistai 3. toukokuuta 2016

Elämää Christchurchissa

Kesä jatkuu täällä, vaikka kuulemma on syksy.. Iltasin huomaa, että viilenee, mutta silti esimerkiks tänään pääs liikkumaan ulkona t-paidalla! 
Oon ravannu nyt työhaastatteluissa viime viikolla. Eilen kävin jossain leipomossa haastattelussa ja tänään alotin siellä hommat. Saan sieltä siis muutamia vuoroja viikossa, joten toki alotin ja otan niitä nyt mitä tulee ja etsin samalla kokoaika työtä tai kakkos duunia.  
Leipomo duuni oli tänään ihan mielenkiintonen ja päivä meni nopeesti. Ensimmäinen kerta leipomo duunissa, kunnon jauhopeukalo. 
Mä pakkailin piirakoita ja muita herkkuja laatikoihin. Hahaha! Mielenkiintosta nähä mitä siellä leipomossa tapahtuu ja miten esimerkiks jotain bakery herkkuja valmistetaan.. Duunikavereina mulla on paikallisia tätejä, mielenkiintonen teho tiimi. 

Tää kaupunki on ihan törkeen iso. Joku 400 000 asukasta kuulemma.. Kavereita täältä oon muutamii saanut ja salii yritän ettiä. Tänään käytiin Nicin kanssa kiipeemässä Bridle Path uudestaan ylös. Se on sport trackerin mukaan noin kolme kilsaa ylös-alas. Tää Christchurchi on aika tasanen ja täällä ei mäkii oo mitenkään superisti.. Joudun ajaa joku 10km keskustaan, et pääsen kiipeemään, tosin nappasin siinä samalla Nicin kyytiin sen hostellilta. Yritän pitää kunnon yllä. Hauskinta kuitenkin on, että toi kiipeeminen ei ota enää muuhun kun pohkeisiin vähän. Pitää alkaa seuraavaks juoksee ylös, tai vetäsee tupla mäkireenit. Haha! :D 
Tääl on muuten mielettömästi maanjäristyksiä, mä vaan ootan et millon pääsen tuntee kunnollisen :D 
Terkkui!