torstai 24. maaliskuuta 2016

Wellingtonin postauksia sunnuntailta ja maanantailta

Koska joka päivä tapahtuu jotain!

Sunnuntaina heräsin vähän myöhemmin. Käytiin Nicin kanssa maistelemassa eri ruokia Cupadupa festareilla ja käytiin piknikillä Oriental Bay nimisellä rantakadulla. 

Käytiin ruoka torilla, missä oli paljon tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja kala tuotteita. 

Kävästiin myös Te Papa museossa, mutta siellä oli noin 7 eri kerrosta, joten otettiin vain muutama silmän alle ja kierrettiin meren eläimet ja nz sotaa hieman läpi. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka ja ilmainen. Mene tänne mikäli on huono sää ja kuluta täällä koko päivä! 

Käytiin katsomassa Botanic gardenissa miltä se näyttää päivän valossa ja nähtiin myös Cable car, mikä on yksi Wellingtonin nähtävyys. 















Maanantaina käytiin kirjastossa tulostamassa lautta liput. Käveltiin Wellingtonin kaduilla ja kohdattiin paikallinen koditon, mikä osas puhua ainakin 10 eri kieltä. Mukaanlukien Suomea. Juteltiin pitkät pätkät tän kanssa. 

Tavattiin Manami, Japanilainen kaveri Warkworthin heppatallilta. Käytiin hakemassa Sushi Bi nimisestä ravintolasta sushit. Manami siis työskentelee täällä. 



Nähtiin myös Markus ja käytiin kimpassa kahvilla. 
Markus on saksalainen kundi, minkä kanssa käveltiin Tongariro. 









Illalla valmistettiin kimpassa ruokaa minä, Digby ja Nici. Tehtiin safkaa koko kämpän asukkaille ja hyvästeltiin kaikki. Me lähetään aamulla aikasella lautalla.