tiistai 5. huhtikuuta 2016

Aamuiset terveiset Cheviotista!

Huomenta!

Me vaihdetaan huomenna kaupunkia. Suunnataan maanjäristyksen kourimaan Christchurchiin. Kaupunkihan kärsi 2011 suuren järistyksen ja monet menetti kodin tai hengen. Tästä ehkä lisää, kun mulla on aikaa kirjottaa :D 
Mennään sinne ja käydään kiipeemässä Port Hill, pieni vuori. Tutkitaan kaupunki ja jatketaan kasikon keskivaiheella länteen. Surffataan etelä siis kasikon muodolla läpi! 
Täällä heppatallilla on ihanan rauhallista. Aamutalli just touhuttu, eli suomeks hevoset saanu ruuat laitumelle ja vähän siivoiltu. Nyt aamukahvilla ja aurinko alkaa lämmittämään. Me ollaan nyt yövytty lämpimässä omassa kämpässä ja viel ois ens yö. Sit pitäis yöpyä pari yötä autossa.. Ehkä viikko tai kaks. Voi tulla viileet viikot :D viime yö oli +7 kai. Saas nähä miten pärjää :D hhahaha! 

Christchurchista suunnataan vaeltamaan Mount Cook. Sitten meinataan mennä mildfordsound paikkaan. Tää on mulle toistaminen, koska mä kävin jouluna siellä faijan kanssa veneretkellä. Ajettiin Queenstownista sinne 24.12. Voitte selaa mun blogia :) nyt me mennään sinne vaeltamaan, koska viimeks ei ollu aikaa vaeltaa :) 

Terkkuja täältä! Tää kuva on tältä aamulta! 


Täällä kaikki muuten käyttää snapchattia, mikäli joku haluu lisätä mut ni sari1.koponen taitaa olla nimi siellä. Lisäilen sinne päivittäin videoita :D

Unohdin muuten kertoa! En oo vieläkään tottunut, että vesihanan vasen puoli on kylmä ja oikea kuuma. Täällä kaikki on väärinpäin.