maanantai 25. heinäkuuta 2016

Edellisen viikon kuulumiset tiivistettynä lyhyesti

Viikot menee pikkusen vauhilla. Yritän olla ajattelematta turhan paljoo Ausseja, koska mun pitää alkaa miettii samalla mihi hittoon änkeen kaikki mun tavarat. 20kg ruumaan ja 7kg käsimatkatavarat. -- Moimoi vaatteet!
Tää viikko oli todellakin vaan töihin-kotiin-juoksemaan-nukkumaan-töihin. Alotin tommosen 30 päivän haasteen, missä kyykkään ja teen vatsoja, punnerran ja koko kropan hallintaa. Joka päivä mennään vähän enemmän. 

Mun seuraava "ohjelma" oli sunnuntai iltana, kun kävin kattomassa Riccartonissa leffan mun meksikolaisen kaverin kanssa. 


Oli kyl niin huippu hauska leffa, et suosittelen kaikkii kattoo!!! :D Ostettii jäätävät popparit ja limut ja istuttii siel teatteris ja naurettiin! 

Maanantai meikän viikon ainut day offi oli ihan loistava! Alotin aamun ei ihan niin loistavalla aamulenkillä, koska jaksoin juosta 2km ja tuntu, että kroppa kaipaa ehkä lepoa. Otin kävellen loppu matkan ja himassa heitin suihkun kautta solariumiin. Olin eilen vuokrannu hyväl diilil pomolta auton, et pääsee duunailee tänään kaikkee. 
Ok toi solariumi on aina yhtä hauska, koska se on oikeesti täällä vaan 9 minuuttia.. :D ei oo laillista antaa asiakkaan olla kauempaa :'D En mä tiiä saaks sillä juuri väriä tähän liidun peittämään ihoon, mutta kokeiltava se on! Niin hyvä fiilis siitä aina tulee! 
Käväsin Northlandissa, eli viereisessä ostoskeskuksessa kiertelemässä ja ostamassa collarit töihin. Meikä menee meinaa ottaa inkkii pintaa, ni pitää olla collarit duuniin!
Himan kautta tatskaliikkeeseen. B-list niminen liike Christchurchissa ja siellä Ekos niminen kundi tatuoimassa. Ensinnäkin ne pojat siellä, kaikki on ihania! Huhuh! Mulle valmistettiin iso latte ensimmäisenä ja sit alettiin suunnittelee millä fontilla isketään tekstiä. Annoin myös seuraavaa kertaa varten kuva ehdotuksia ja Ekos lupas suunnitella mulle väriä käteen. Haluun mun hihan valmiiks, nyt se on liian vajaa. 
Istuin siellä joku 4 tuntia. Alkuun meni aikaa, kun suunniteltiin ja juteltiin ja suunniteltiin ja juteltiin. Haha! 
Tatska meni nopee, eikä tuntunu missään. Vieressä oleva kundi huus ku synnytyshuoneessa. Pojat teki sille tatskaa päähän, näytti oikeesti aika rajulta sen liikkeet :D 


Koska mulla oli auto ja ilta-aurinko oli ihan törky hieno, päätin ajaa vielä rauhalliselle biitsille! Kävin chillaile ja kävelee biitsillä ja kattoo auringonlaskua yksinäni! :D





Unohdin muuten kertoo et broidi, faija ja mummi lähetti herkkuja mulle tänne! Pääs pikkuse herkuttelee :D 





Keitin mummin oppien mukaan kahvia ja sit oli fazerin sinistä! Namii!


Oon ladannu pokemoni pelin! Onneks tääl on niin kallista käyttää mobiilidataa, et ei tarvi paljon juosta puskissa! 
Kävin yks päivä iltalenkillä ja hakkasin menee samalla, menee lenkit nopeemmin! 


Tää löyty, ku ajoin duunivanilla! Turvallisia kilometrejä!!