torstai 21. tammikuuta 2016

Rotorua ja lake Taupo

Ajattelin kirjottaa pikaiset kuulumiset Lake Tauposta! Istun tällä hetkellä mäkkärissä wifin ääressä ja tossa ikkunan toisella puolella nään ison järven ja lumihuippuisia vuoria! Järvi on silti lämmin, koska käytiin siinä just uimassa! Ilma on sen +27 :D kesäääää!!!!

Me lähettiin Taurangasta ja ajeltiin Rotoruaan. Käytiin Nicin kanssa kävelemässä ja kattelemassa Kuirau Parkissa höyryäviä kuoppia. Satoi vähän vettä, mutta se ei meijän menoa haitannut.






Me majotuttiin nyt pari yötä camping alueella missä on kuusi eri kuumaa allasta. Ajateltiin ottaa rennosti, koska sää on sateinen. 
Paikka oli Rotoruan vieressä Waikitessa. Waikite Valley Thermal Pool. 


Meijän pari aamua näytti tältä... Vesi altaissa oli +37-42 astetta. 

Camping alueen ulkopuolella näytti tältä: 






Pikkasen kuuma paikka. Vesi porisi. Olis voinu keittää munat tuolla :D 

Vietettiin tuolla camping alueella pari päivää. 

Eilen 21.1 suunnattiin auton keula kohti Lake Taupoa. Lake Taupossa on siis Uuden-Seellannin suurin järvi. Ollaan vielä pohjoissaarella. 
Matkalla pysähdyttiin jossain paikassa missä luki nähtävyytenä vesiputous. Kävelymatka oli kuulemma 10minuuttia. Me kai eksyttiin, koska käveltiin 20-25 minuuttia ja löydettiin lopulta hot water beach! Siis joki missä oli rannassa kuumaa vettä ja keskellä viileetä :D

Vesi oli kirkasta ja kauempaa se näytti kirkkaan vihreeltä!! 

Löydettiin ilmanen camping alue, missä meijän (..taas) saksalainen tuttava Lucas majottu. Majotuttiin yks yö Lucaksen vieressä. Istuskeltiin iltaa kimpassa. 

Tänä aamuna herättiin camping alueelta ja käytiin aamusta uimassa joessa. Vesi on oikeesti ihan törkeen kirkasta!! :D Nici veti aamuterveiset kaikille. Lähti rannasta ja kellu pitkin jokea pitkälle ja huikkas matkalla kaikille heränneille ja teltasta kömpiville huomenet :D hahahaha! Teen samat ku majotutaan taas tuolla xD kuinka siistiä!!! :D 

Tänään oli auton sisäpesu päivä. 1,5 vkoa majotusta autossa.. Kaikki pesty ja puunattu ja pyykit pesetetty. 
Lake Taupon vesi testattu! Kuuma :D 

En tiiä kirjotinko, mutta huomenna mennään kävelemään Tongariro Walk! 20km ylämäkeä ja alamäkeä. Voi olla, että Koposen jalat ei liiku enää lauantaina :D tätä varten ostettiin tänään kunnon reput ja rotoruasta löyty adidaksen toivottavasti tarpeeks hyvät kengät. 

Kirjottelen taas!!!! :D  

Tässä sivu, jos joku haluu tutustua: 

http://www.tongarirocrossing.org.nz


Taupo :)