sunnuntai 10. tammikuuta 2016

4.1.2016 heipat!

Ajoin isän aamusta lentokentälle. Toivottelin turvalliset matkat ja saatoin turvatarkastukseen. Tuli aika haikee olo. Koti-ikävä on aika suuri. Saa luvan häipyä päivässä. 
Porukka lähettelee viestejä Suomesta, et siel on -25 tai enemmän. Luulen, et tää sairaus menee ohi! 
Ajoin autokaupalle mistä ostettiin mazda. Olisin tarvinnu pari paperia sieltä, mutta kuulin jostain korjaamosta että maanantai on yleinen vapaapäivä, minkä vuoksi autoliike ei tietty ollu auki. 
Aucklandista ajoin Warkworthiin takaisin. Vietän siis viikon heppatallilla ennen, kun lähen Nicin kanssa reissaamaan! Viikko treeniä hevosten kanssa! 

Pakko muuten palata tohon ajamiseen. Oon kingi, koska osaan ajaa vasemmal puolel ja se on iisiä! Täällä ajetaan siis vielki väärällä puolella! Meijän mazdakin on väärällä ohjauksella, niinku Sarin sanoin.


Joudun palaamaan kovaakin kovempaa maan pinnalle, koska täällä suihkusta ei tuu juuri kunnol paineella vettä, joudut kyykistymään koska suihku on niin matala, mun sänky on ihan hirvee(upottaa, hukuttaa sun selän!), tääl joutuu taas hommiin. Onneks Nici jako sänkynsä mun kanssa. Sillä on mun ex-sänky, mikä on super levee ja super hyvä! Mähän käytän tilaisuuden hyväks ja otan osani ex-sängystäni. Nici on ihana! 


Täs mun toinen super hebe! Forest! Laav! 


Heppaillen hyvästejä Aucklandissa 3.1.2016

Lähdettiin aamusta Dargavillestä kohti Warkworthia. Sovittiin treffit 12:30. Me mennään ratsastamaan isän kanssa Rogerin ja Heatherin tallille. 
Dargavillestä ajoi Warkworthiin noin tunnin. Pysähdyttiin matkalla Kaori museossa katsomassa miten isoja puita on sahattu täällä ja mitä niistä on tehty. Täällä näytettiin myös miten ennenaikaan on eletty.










Warkworthissa oltiin noin 12:30. Käytiin keskustassa syömässä välipalaa ja juomassa kahvit. Uudessa-Seellannissa suosittua välipalaa on piirakat. Otettiin feta-kana, mikä oli muuten hyvää. 

Päästiin heppatallille ja tytöt + Roger & Heather ottivat meidät vastaan. Isälle hepaks laitettiin Terminator ja mulle mun Noel. Ratsastettiin reipas tunti.






Täältä lähdettyä ajettiin Aucklandiin. Meillä oli siellä varattuna hotelli. 
Pysähdyttiin vielä matkalla Aucklandin lähellä syömässä ja kävelemässä pitkällä rannalla.


Isähän lähtee huomenna takas Suomeen.

Btw. Majotuttiin Aucklandissa Heartland nimisessä hotellissa. Siellä oli uima-allas ja palju. Käytiin testaamassa!