sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Eilinen päivä biitsillä ja tänään hukassa

Lauantai meni kevyesti. Otettiin aamu iisisti ja suunnattiin Kevinin autolla Ocean Biitsille Kevinin, Antonian ja Kaijan kanssa. Kevin on saksasta ja tytöt Suomesta.
Sää oli lämmin ja aurinko paistoi! Käytiin kokeilemassa uintia tyttöjen kanssa! Aika viileetä vettä ja isoja aaltoja. Päästiin kuitenkin "heittämään talviturkki" Uudessa-Seelannissa! Otettiin aurinkoa, kunnes se meni pilveen. Pelailtiin vähän rantalenttistä. Huisi rantapäivä!


Käytiin biitsin jälkeen vielä vesiputouksilla. Ilma oli jo niin viileä, että hypyt jäi. Maisemat oli silti taas nätit!




Varattiin Hannan kanssa toissa päivänä Naked Bussiin liput ja suunnitelmissa olisi suunnistaa kohti KatiKatia. Meille on luvattu KatiKatista töitä alkaen maanantaista. Mennään harventamaan kiivi tilalle puita.

Lauantai-ilta oli aika haikea. Meidän piti jättää hyvästit Mädälle
omenalle ja mahtavalle porukalle.. Luvattiin tosin palata takaisin jo viikon tai kahden päästä. Heitettiin hyvästit porukalle ja suunnattiin unille. 

OIOI: 
Oioi jäi viimeiseksi sanaksi. Oioi sana lähti Hannalta. Ambulanssi tuli hostellin viereiseen taloon yksi päivä. Talosta lähti joku henkilö paketoituna ambulanssiin. Hanna sanoi "oioi". Tän jälkeen kaikki on opetellut sanan oioi! Se on mädän omenan päkkerien uus sana!

Sunnuntai aamu koitti ja kello soi 5:45. Bussiasemalla piti olla 6:45. Siivottiin huone ja pakattiin loput kamppeet rinkkaan. Jätettiin muille reissaajille meidän eväät keittiöön. Suunnistettiin bussiasemalle. Matka Hastingsistä KatiKatille olisi 7 tuntia.
Bussimatka tuntui silti lyhyeltä. Näkemistä oli taas niin paljon. Katsoit sitten vasemmalle tai oikealle, niin aina oli uusia kauniita maisemia ja näkymiä! Peltoa, vuoria, metsää, palmuja, havupuita, lampaita, lehmiä, laamoja, hevosia.. Koskia, puroja, siltoja, mäkiä... 


Matkalla pysähdyttiin Rotoruassa noin 30 minuuttia. Haettiin paikallisesta turistikaupasta esitteitä Rotoruasta. Meillä on suunnitelmissa käydä siellä katsomassa kuumia lähteitä ja muita nähtävyyksiä. Rotoruassa muuten haisee, pahalta.

Päästiin noin 14:20 KatiKatiin. Ei ollut ihan semmonen kaupunki, kun oltiin ajateltu. Hostelli oli kamala. Aivan järkyttävä. Meille oli varattuna 6 hengen huoneesta yläsängyt. Patjat oli järkyttävät ja olisittepa nähneet peitot ja muut. Ilmotettiin, että ei oteta huonetta tai työpaikkaa. Lähdettiin katsomaan bussia Taurangaan. 

Istuttiin paikallisessa kahvilassa ja sen omistaja pariskunta jeesas meitä löytämän hostellia Taurangasta. Täällä on niin ihania ihmisiä! 
Löydettiin bussi mikä lähtee 20:40, reipas 5 ja puol tuntia aikaa tutustua Katikatiin. Löydettiin myös joku backpackerien hostelli.
Käytiin katsomassa maisemia. Tarkoituksena oli käydä katsomassa paikallista "nakumetsää". Siellä siis ihmiset öö alasti. Paikkaan kuitenkin oli niin pitkä matka, että päätettiin käydä tutustumassa paikalliseen rumpukauppaan. Kauppa oli vasta auennut ja siellä oli siistejä soittimia! 
Paikan omistaja näytti meille soittimia ja päästiin kokeilemaan niitä. Päästiin kaverin facebook sivuillekki. Siis sen firman sivuille. Hullut suomalaiset.
Meillä oli aikaa pakata rinkatkin uudestaan! Etureput ja muut sai lähteä käsistä ja pakattiin kaikki varusteet rinkkaan. 

Nyt odotellaan bussia Taurangaan paikallisella pysäkillä. Bussi lähtee 10 minuutin päästä! Kirjotellaan kuulumisia Taurangasta! 
Heitettiin muute tanssit paikallisille eättipäille. Ne kehu, et tanssitaan paremmin ku leidit tanssitunnilla viereisessä rakennuksessa. 

Tässä vielä Katikatin "kartta".