tiistai 10. marraskuuta 2015

Omaha beach ja kuulumisia kera zumban

Omaha Beach perjantaina oli uskomaton! En oo ikinä ollu rannalla mikä on noin pitkä ja täynnä valkoista hiekkaa ja simpukoita. Merivesi oli sinistä ja biitsi autio ihmisistä. Ranta on kuulemma viikonloppuisin täynnä rikkaita paikallisia, ketkä tulee Aucklandista "lomailemaan" Omahaan. 
Ostettiin Janan, mun huonekaverin kanssa yks 1.5l siideri, sipsiä, keksiä ja jädeä biitsille ja mentiin makoilemaan ja nauttimaa. Ihan uskomatonta, kun kuulet vain aallot ja aurinko lämmittää! 
Omahaa voin suositella kaikille Uuteen-Seelantiin matkustaville.


Mun uudet reissu connut.. Just sopivan väriset tähän reissaamiseen. 

Hiljainen Omaha Beach

Suoritettiin rantareissun jälkeen myös iisi kävely kotiin. Omahasta bussilla Warkworthiin (noin tunti) ja Warkwortista käveltiin tallille takasin joku 3-4km auringossa, tuli vähän väriä! Yritettiin koklata reppureissaaja tyyliin liftausta, mut meijän kotimatka oli vähän turhan vilkkaan "motarin" varrella, joten jouduttiin urheilemaan.

Viikonloppu tallilla oli kiireinen. Meillä oli lauantaina 4h ratsastusta + tallihommat. Kunto kasvaa, kun touhuu 10h putkeen. Ei haittaa, koska tykkään tästä! 
Sunnuntaina osa meni 4h ja mä otin vain 3h ratsastusta itelle. Jäin auttamaan talliin, kun muut meni ratsastamaan. Meillä oli aika isoja ryhmiä, koska viikonloppusin täällä käy paikallisia ja turisteja ratsastamassa. 

Tänne heppatallille tuli sunnuntaina yks suomalainen mimmi. Meillä on itse asiassa sen kanssa yks yhteinen kaveri Suomessa. Pieni maailma, eikö. 

Tänään tiistaina paiskittiin tallihommia peruspäivä 8h. Meillä oli vaan yks asiakasryhmä, joten päästiin mimmien kanssa omalle maastolenkille. Ratsastusta tänään siis 2h. Mentiin omalla porukalla ns. 2 track, eli paras maastoreitti! Se kohoaa korkeimmalle vuorelle minkä R&H omistaa! Sieltä näkee melkein kaiken! Reitillä pääsee myös kokeilemaan miten kovaa hevonen kulkee ylämäkeen! 

Tänään oli aika helteinen sää. Täällä ilma lämpenee koko ajan. Kesä tulee. Käytiin siivoomassa laitumelta vähän hepan kakkaa mönkkärien kanssa. Väriä tarttu ja siistejä maisemia pääs taas fiilistelemään. 

Kuva yheltä laitumelta..



Pari mallia..

Illalla kokeilin elämäni ekaa kertaa Zumbaa!!! Meijän porukasta lähti Rietta, Nina ja Manami! Aika hurjan vaikeeta, jos ei oo rytmitajua. Aika siistiä kuitenkin! 
Huomenna saattaa tuntua jaloissa..

Tässä muuten R&H kuvassa 💖



Mun nuori Bella 6v. 😄🐎💨