lauantai 13. elokuuta 2016

Lento Wellingtoniin

Eilinen ilta meni hyvästejä jättäessä. Istuttiin Leon kanssa ties kuinka myöhään juomassa teetä. Yks asia mitä mä en osaa tehä, on jättää hyvästejä. Sanon aina "sii juu", koska se on niin kamalaa. Tässä reissaamisessa on siis todellakin hyvät ja huonot puolet. Sitä pitää vaan opetella kestämään ja ajatella, että jätät yhdet hyvästit jonnekkin ja tapaat taas uusia ihmisiä jossain muualla.
Tosin Leo on tulossa Ausseihin, että eiköhän me siellä tavata.

Mä pakkasin koko torstain. Olin jättänyt kaiken pakkaamatta ja kokeillut jotain tavaroita mun rinkkaan ihan nopeesti alku viikosta. Ajattelin, että enkömän mä nyt parit juoksukengät ja muutamat hupparit mun rinkkaan änge. No joo, Pakkasin lopulta mun kamoja jostain 12-15. Ei ollukkaan ihan niin helppo homma :D Sain kuitenkin kaikki ängettyä rinkkaa, jee! Tai no jätin muutamat hupparit ja laatikollisen vaatteita :D

Meijän perhe ajoi mut lentokentälle. Ne oli ostanu mulle läksiäislahjaksi Hematite kaulakolun ja Tuaine perheen äiti oli tehnyt mulle kortin.

Mun lento lähti viideltä ja olin tunnin ennen koneen nousua jo odottelemassa, sain juoda laten ihan rauhassa kentällä.

Lento Wellingtoniin on super nopee. Nousu ylös ja lasku alas. Lentoemäntä tuli kysymään mun nimeä koneessa ja sain pullon kuoharia kaupan päälle. Oli ihan kiva yllätys.

Wellingtoniin päästyä Digby tuli hakemaan mut lentokentältä. Se oli niin ihana, että oli kävelly mua vastaan mihin tulee laukut. Ajettiin sen luokse ja siellä meitä odotti Miken, eli Elinan poikaystävän tekemä illallinen. Syötiin koko porukka yhdessä ja tarjosin porukalle suomalaisia karkkeja, eli salmiakkipussin :D