torstai 3. joulukuuta 2015

Day off torstai

Viikot menee nopeesti täällä. Tänne tuli uusia ihmisiä taas. Kaori on Japanista, Annika ja Jule saksasta. Huomenna perjantaina tulee ruotsalainen mimmi. 
Osallistuttiin taas tiistaina zumbaan. Minä, Nici ja Kaori. Meni vähän paremmin, kun viime kerralla! Nyt osasin jo vähän liikkeitä, vaikka en ookkaan mikään rytmin ihmelapsi. 
Keskiviikkona duunin jälkeen meillä oli western ratsastusta. Pääsin kokeilemaan Dancer nimistä hevosta. Mentiin aluksi western varustuksilla ja lopuksi tunti ilman satulaa ja suitsia. Hevonen toimi kuin unelma. Pystyin pitämään silmät kiinni ja vain ratsastin. Hevonen toimi istunnalla ja äänellä. Unelma! 


Pikku pätkä käynnistä. http://youtu.be/9bnJeVuVpnA

Tänään mulla oli day off. Nukuin kevyet 11h unet. Jana tuli käymään täällä! Jana on siis mun vanha huonekaveri täältä heppatallilta. Lähti pari kolme viikkoa sitten pois. Käytiin kimpassa vähän reippaampi maastoratsastus hepoilla ja nähtiin matkalla ankanpoikasia 6kpl. Sää oli aurinkoinen. 



Käytiin Alishan ja Janan kanssa Omaha biitsillä makoilemassa iltapäivä. Ranta oli taas ihan tyhjä. Kuinka iisiä. Silmät kiinni ja pää hiekkaan ja kuuntele kuinka linnut laulaa ja meri kohisee!