sunnuntai 11. lokakuuta 2015

11.10 Hastings Hannan synttärit ja vesiputous

Tänään aamu alkoi Hannan herätessä ennen mua. En ehtiny herättää sitä laulaen onnittelulaulua.
Täällä meidän hostellissa oli viime yönä rankat BeerPong skabat, mutta me Hannan kanssa nukuttiin ne ohi.. Aamulla tää paikka oli yks räjähdys. Musat soi oleskelutilassa täysillä ja kaljapulloja oli joka paikassa. Sipsivanat meni huoneisiin, kalja hais joka paikassa ja yhtään astiaa ei ollut vapaana. Ei ollut myöskään pesuainetta tai muuta. Kovat bileet ollu! :D
No me herättiin kuitenkin ja keitettiin aamukahvit. Juotiin aamukahvit auringon jo ollessa aika ylhäällä noin 8 maissa. 
Pauli kömpi jostain kolostaan esille taas. Juteltiin eilen aamullakin sen kanssa ja naurettiin. Se ryyppäs pari päivää putkeen ja en tiiä nukkuko se välissä ollenkaan. Otti välikuolemia pitkin päivää eilen ja samoin tänään aamulla. Laulettiin Hannalle Paulin kanssa terdellä onnealaulu.



Aamukahvit juotuamme suunnattiin kauppaan. Käytiin eilen illalla kattomassa mitä kaikkea herkkuja löydettäisiin aamuksi hostellille. Oltiin myös ostettu jo etukäteen kaksi synttärihattua pinkki ja vaaleansininen, ilmapalloja, puhalluspillejä, kynttilöitä ja öö muille juhlijoille hattuja. Tänään on siis myös hollantilaisen Rickhardin synttärit. Se saa vaaleansinisen tötterön päähän.
Kauppaan päästyämme ostettiin paljon paljon herkkuja :D Ostettiin mokkapaloja, caramellitäytteellä mokkapaloja, banaanikakkua, fruitpiirakkaa.. Öö. Hannalle ostin juustokakun (pienen) mihin sai kynttilän ja Rickhardille ostettiin myös oma pieni muffinikakku kera kynttilän :)
Hannan oli alunperin tarkotus leipoa ja mun jeesata sitä. Täällä ei kuitenkaan oo mitään leivontavehkeitä, joten se homma jäi.
Saatiin ostokset keittiöön ja puhallettiin ilmapallot. Kävin herättämässä Frankin. Se on Rickhardin kaveri hollannista. R oli jo hereillä ja yks saksalainen piti sitä terassilla ettei nää mitä ollaan ostettu. 
Pojat tuli kuitenkin keittiiöön vähän etuajassa, mutta oltiin ehditty jo avaamaan herkut ja sytyteltiin enää kynttilät muffineihin ja juustokakkuun. 

Synttärisankarit puhals kynttilät ja me laulettiin.



Pelattiin poikien kanssa vähän jotain niitten omaa noppapeliä, kun ne sulatteli alkoholia pois kropasta, että voitaisiin lähteä kimpassa katsomaan vesiputouksia. Vihdoin, jee! Tätä oon odottanu siitä asti, kun tultiin tänne. 

Lähdettiin joskus päivällä kundien autolla. Sää täällä oli aika mieletön tänään. Puettiin vähän liikaa, kun oli pitkähihanen + shortsit (olis riittäny toppi ja shortsit). 



Matkaa putouksille autolla oli noin 15 minuuttia. Ajettiin eka vähän huti ja käytiin katsomassa jokea nättien hevoslaitumien vieressä. Hevoslaitumien yläpuolella laidunsi lampaat.


Jätettiin auto tienreunaan ja laskettiin mäkeä alas joelle.
Maisemat olivat upeat, mutta etsimäämme vesiputousta ei löytynyt täältä.. 
Löydettiin vain upean hiljainen paikka ja hyvin kirkasta vettä.




Lähdettiin jatkamaan matkaa ja hetken päästä vastaan tulikin reunus missä oli paljon autoja pysäköitynä.. Jatkettiin siitäkin eteenpäin ja tuli pienempi reunus missä oli vähemmät autoja. Pysäytettiin auto ja hypättiin ulos. Nyt kuului upea kuohuminen koskesta! Upeeta! Täällä se on. 
Laskettiin jyrkkää mäkeä alas ja nähtiin jotain super siistiä! Siellä se oli vihdoin. Waterfall! Yritin ottaa kuvia koskesta, mutta kuvissa se näyttää paljon pienemmältä mitä se todellisuudessa on.. 
Pojat heitti vaatteet pois ja hyppäs veteen, korkeelta. Siellä oli siis hyppy paikka erikseen ja flengauspaikka. 

Vesi oli sanojen mukaan noi 5-7 asteista. Veikataan silti, et oli vähän lämpimämpää. :D merivesi oli kuulemma lämpimämpää! 
Mulla oli uikkarit alla ja olin valmistautunut johonki vähä muuhun ku tähän.. En pystyny :D Katotaan hyppäämistä jossain muussa paikassa uusiks! :D (nössö..)
Löydettiin putouksen vierestä myös ns. Pieni putous, ylhäältä laski vettä maahan. Kuvassa vasemmalla alhaalla.
Ihan uskomaton paikka!! Näitä lisää! "Kotimatkalla" nähtiin taas mielettömästi lampaita, lehmiä, liitäjiä, maisemia.. Liikaa kaikkea siistiä! 
Illalla me mennään leffaan muiden reissaajien kanssa.