keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Wellington 19.3.2016

Heräsin aamulla ilman darraa! Ei vissiin silti tullu "juhlittua" liikaa!
Istuttiin aamupalalla Digbyn kämpillä terassilla Nicin kanssa. Porukka antoi meille oman ison huoneen käyttöön! Meillä olis ollu molemmilla omat sängyt, mutta koska ollaan totuttu nukkuu melkee sylikkäin, jaettiin taaskin parisänky. Ei vaan! Meillä oli vaan yks alulakana, joten jaettiin sänky! Porukka pitää meitä kohta lepakkoparina! Hahahaha!

Käytiin Digbyn ja Nicin kanssa kiertämässä eri biitsejä ja kävelemässä alaston biitsillä Lyall Bay Beachillä. Siellä oli siis toinen puoli rannasta nakuilijoille ja toinen puoli normi kansalle. 



Käytiin kiipeemässä näköala vuorelle ja käytiin porukalla syömässä nätissä pikku terassi kahvilassa meren rannalla. Täällä syödään paljon piirakoita, joten otin maistoin kermakana-piirakkaa. Se oli taivaallista :D

Unohdinhan muuten mainita, että meille sattu huippu viikonloppu Wellingtoniin! Täällä tuulee aina kovaa, nyt sää oli +24 ja tuuli hyvin heikkoa. 

Lähdettiin kolmen pintaan CupaDupa festareille! En oo koskaan käyny vastaavilla festareille. Tää oli "rakennettu" kadulle ja oli kailen maailman liikkuvaa taidetta. Katsottiin näytöksiä, tansseja, musiikkia. Yks yli magee esitys oli toteutettu vesialtaaseen. Kaksi miestä esiintyi ja taiteili altaassa! Olin ihan myyty! 



Yleisö otettiin myös mukaan näihin näytöksiin, upeeta! 

Kiivettiin yhen talon katolle, mistä nähtiin koko festari katu ja auringon lasku. 



Ihan sama mihin kulmalle tai tielle menit, niin siellä oli näytöksiä ja esityksiä! 

Päästiin myös illemmalla vähän tanssimaan ja katsomaan upeita esityksiä ja bändejä. Käytiin kimpassa syömässä ja pojat näytti meille kaupungit hyvät kahvilat ja ruokapaikat. Nami. 

Käytiin kotibileissä. Talon omistajan parvekkeelta näki suoraan kadulle ja esityksiä. Otettiin täällä vähän viskiä ja juteltiin porukan kanssa.

Illan pimetessä pojat vei meidät Wellingtonin botanic Gardeniin. Käveltiin täällä pimeessä ja kivuttiin vuori ylös.. Nähtiin koko Wellingtonin valot ja upean rauhallinen ja hiljentynyt kaupunki! Tää on niin magee paikka, että suosittelen kaikille. Kundit kiipes vielä puuhun, josta näki parhaat maisemat. Haha! 

Ilta vierähti aika nopeesti. Alotettiin päivän kävelyt siis joskus ennen 12 ja oltiin "kotona 3:30". Käveltiin koko päivä. 

Uskomaton päivä. Uuden-Seellannin juomakulttuuri on muuten vähän eri, kun suomalaisten örveltäjien. Täällä en nähnyt yhtään ihmistä sammuneena tai oksentamassa kadun varteen. Täällä juodaan nätisti ja hienostunesti :D suomalainen koponen on pihalla!