maanantai 1. elokuuta 2016

Tupla läksiäiset lauantaina 30.7

Okei lauantaina kotiin ja hetki hengähdystä ja suihkuun ja sitten kamat kasaan ja Adonnay mun meksikolainen kaveri tuli hakemaan mut himasta ja lähettiin eka pakkaamaan sen tavarat loppuun ja sit ettimään mulle korkokengät ja sen jälkeen bissekaupan kautta kotibileisiin!
Tosiaan Adonnay lentää huomenna sunnuntaina jenkkeihin, LA:n ja mä taaas 11.8 Wellingtoniin, joten me ei nähdä enää.. ehkä ikinä. Tosiaan ikinä on kamala sana, joten käytän täällä aina lausetta "sii juuuu"!

Käytiin shoppaamassa jotkut pilipali korkkarit. Hei en mä osaa semmosia käyttää, mutta koska täällä on vähän erilainen baarikulttuuri, niin oli pakko ostaa semmoset.

Täällä ei siis oo mitään narikoita, vaikka on talvi niin sä joko kuskaat sun takin mukanas, tai sitten jätät sen kotiin. Mimmit pukeutuu aina todella lyhyisiin mekkoihin tai shortsi-haalari settiin. Pyllyt näkyy ja korkkarit kolisee :D Ei oo kyllä ihan suomalaisen juttu tää (ainakaaan mun!) Miehillä pitää olla aina siistit nahkakengät ja joku siisti puvun takki tai kaulupaita.

Okei, me mentiin aluks Adonnayn kanssa viemään mun tavarat sen kavereiden kämpille, koska mentiin eri paikkaan tekemään ruokaa ja juomaan parit bisset ennen baaria. Ajettiin sitten tänne toiseen paikkaan ja siellä olikin valmiina jo safkaa. Sain maistaa meksikolaista ruokaa ja pojat teki vielä super hyviä burritoja. Tutustuin puolalaiseen Samiin (Sammy, mutta kundi) ja Sebastianiin, joka oli saksasta. Lisäksi Adonnayn kaveri Daniel, mikä oli meksikosta. Super mukavia tyyppejä kaikki!

Lähettiin baariin jo ajoissa Sammyn kyydillä, joskus 21:45. Oltiin baarin jonossa ennen kymmentä. Sisään päästiin aika nopeesti. Sisällä oli sisäpiha missä oli joku live-esiintyjä, baaritiskejä oli kaksi ulkona. Siellä oli pieni huone, missä oli dj ja baaritiski lämpölaput. Täällä pikku huoneessa, me bailattiinkin loppu ilta! Iso baaripuoli oli myös ok, sisätila missä oli iso baaritiski.
Oli huippua bailata koko yö, haha! Pitkästä aikaa. Meikä tosin bailas ilman kenkiä, koska tää korkkarimuoti ei oo mun juttu :D

Lähettiin baarista joskus 2 jälkeen ja mentiin "meksikon flattiin" jatkoille. Syötiin lisää burritoja ja pojat näytti mulle ihan törkeen mageita kuvia meksikosta ja missä maailmalla ne on kierrelly. Istuttiin iltaa melkein 5 asti aamulla. Meillä oli niin paljon juteltaa, että ei nähty kelloa. Mun on pakko mennä meksikoon, siellä on niin törkysiä bileitä! Huhuh!

Aamulla heräsin 8 huoneesta mihin olin saanu mennä nukkuu, koska se oli tyhjä. Heräsin kuitenkin, kun joku muigi tuli sinne :D Sille oli sanottu, että se saa yöpyä siellä ja se tuli kaiketi jostain jatkoilta. Meikä sitten mönki sohvalle ja nukuin kai vielä tunnin ennen, kun pojat herätti ja keitettiin aamuteet ja syötiin lisää burritoja :D
Sain Adonnaylta kyydin himaan joskus päivällä ja haikeina hyvästeltiin sen kanssa.. Nää hyvästit on ihan kamalat aina. Inhoon niitä. Oon paras vaan häipymään, ilman hyvästejä. Halattiin kuitenkin ja sanoin taas no good bye, sii juu :D









Timaru miniloma

Torstai aamuna suunnattiin mun kaverin kanssa bemarin nokka kohti Timarua. Meillä oli suunnitelmana vaan mennä torstaista lauantaihin johonkin kaupunkiin chillailemaan ja syömään hyvin. Mä oon käyny Timarussa ohimeno matkalla 2 kertaa, mutta kertaakaan en oo pysähtyny ja nähnyt kaupungin "antimia" :D

Timaruun on matkaa vajaa vajaa 200km täältä Christchurchista. Pysähdyttiin matkalla hakemassa kahvit Ashburtonista. Ashburton on iso kaupunki missä on paljon farmeja ja farmityötä.

Ajeltiin timaruun joku pari tuntia ja sää oli todella nätti. Kaupunkiin päästyä, checkattiin ittemme yöpymispaikkaan ja lähettiin ajelemaan pitkin kaupunkia. Niin mukava olla taas jossain muualla, kun Christchurchissa. Aina miniloma tekee gutaa. Illalla käytiin syömässä jossain sporttibaarissa ja juomassa parit bisset.
Käytiin illalla vielä ajamassa kaupunki läpi. Timarussa on iso venesatama, samoin kun Wellingtonissa, Christchurchissa yms. Minne laivat tuo tavaraa muualta maailmalta.

Perjantai aamuna käytiin paikallisessa kahvilassa joka oli jotenkin metsästysaiheinen ja ihanan hippi henkinen syömässä kunnon englantilaiset aamupalat ja juomassa super hyvät latet.

Perjantai päivällä ajettiin ulos kaupungista ja yritettiin ajaa johonkin marjajäätelö myyntipaikkaan, minkä löysin campermate appin avulla, mutta se appi unohti kertoa, että tää mesta ei oo auki talvella, joten ei saatu jätskiä. Käytiin kuitenkin pelaamassa bilistä ja juomassa bisset Pleasant Point nimisessä kylässä. Pleasant point on noin 19km pois Timarusta. Siellä oli kiva pieni ravintola-baari, missä oli takka, tosiaan bilispöytä, ja mukavat pehmeet sohvat. Chillailtiin siellä ties kuinka monta tuntia.

Käytiin kävelemässä Timarun biitsillä. Sää oli kyllä ihan huippu. Pikkusen tuuli, mutta se ei haitannut koska aurinko paistoi.Ihana talvi täällä.

Illalla käytiin hyvässä italialaisessa ravintolassa syömässä pastat ja juomassa muutama bisse lisää. Käveltiin kaupungin läpi. Hitto tuolla oli kylmä iltasin, joku -3 varmaan. Ilman toppatakkia meitsi, koska mullahan täällä ei mitään toppatakkia ole. Ei oo tilaa :D

Lauantai aamuna nukuttiin super pitkään ja checkattiin ittemme ulos vasta jälkeen 10:00. Luksusta, koska en tosiaan oo pystyny nukkumaan yli 8:00 aamulla ties kuinka pitkään aikaan :D

Ajettiin hiljaksiin takaisin Christchurchiin ja pysähdyttiin taas Ashburtonissa, nyt syömässä myöhäinen aamupala. :) Kotona olin joskus klo 13:30. Ihanan rauhallinen kaks päivää.