maanantai 1. elokuuta 2016

Timaru miniloma

Torstai aamuna suunnattiin mun kaverin kanssa bemarin nokka kohti Timarua. Meillä oli suunnitelmana vaan mennä torstaista lauantaihin johonkin kaupunkiin chillailemaan ja syömään hyvin. Mä oon käyny Timarussa ohimeno matkalla 2 kertaa, mutta kertaakaan en oo pysähtyny ja nähnyt kaupungin "antimia" :D

Timaruun on matkaa vajaa vajaa 200km täältä Christchurchista. Pysähdyttiin matkalla hakemassa kahvit Ashburtonista. Ashburton on iso kaupunki missä on paljon farmeja ja farmityötä.

Ajeltiin timaruun joku pari tuntia ja sää oli todella nätti. Kaupunkiin päästyä, checkattiin ittemme yöpymispaikkaan ja lähettiin ajelemaan pitkin kaupunkia. Niin mukava olla taas jossain muualla, kun Christchurchissa. Aina miniloma tekee gutaa. Illalla käytiin syömässä jossain sporttibaarissa ja juomassa parit bisset.
Käytiin illalla vielä ajamassa kaupunki läpi. Timarussa on iso venesatama, samoin kun Wellingtonissa, Christchurchissa yms. Minne laivat tuo tavaraa muualta maailmalta.

Perjantai aamuna käytiin paikallisessa kahvilassa joka oli jotenkin metsästysaiheinen ja ihanan hippi henkinen syömässä kunnon englantilaiset aamupalat ja juomassa super hyvät latet.

Perjantai päivällä ajettiin ulos kaupungista ja yritettiin ajaa johonkin marjajäätelö myyntipaikkaan, minkä löysin campermate appin avulla, mutta se appi unohti kertoa, että tää mesta ei oo auki talvella, joten ei saatu jätskiä. Käytiin kuitenkin pelaamassa bilistä ja juomassa bisset Pleasant Point nimisessä kylässä. Pleasant point on noin 19km pois Timarusta. Siellä oli kiva pieni ravintola-baari, missä oli takka, tosiaan bilispöytä, ja mukavat pehmeet sohvat. Chillailtiin siellä ties kuinka monta tuntia.

Käytiin kävelemässä Timarun biitsillä. Sää oli kyllä ihan huippu. Pikkusen tuuli, mutta se ei haitannut koska aurinko paistoi.Ihana talvi täällä.

Illalla käytiin hyvässä italialaisessa ravintolassa syömässä pastat ja juomassa muutama bisse lisää. Käveltiin kaupungin läpi. Hitto tuolla oli kylmä iltasin, joku -3 varmaan. Ilman toppatakkia meitsi, koska mullahan täällä ei mitään toppatakkia ole. Ei oo tilaa :D

Lauantai aamuna nukuttiin super pitkään ja checkattiin ittemme ulos vasta jälkeen 10:00. Luksusta, koska en tosiaan oo pystyny nukkumaan yli 8:00 aamulla ties kuinka pitkään aikaan :D

Ajettiin hiljaksiin takaisin Christchurchiin ja pysähdyttiin taas Ashburtonissa, nyt syömässä myöhäinen aamupala. :) Kotona olin joskus klo 13:30. Ihanan rauhallinen kaks päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti