tiistai 26. heinäkuuta 2016

Akaroa uusintana

Pokemonit on vähä jääny taka-alalle. Duunit loppu perjantaina ja viikko meni aika sutjakasti. Perjantai iltana kävin Adonayn, mun meksikolaisen kaverin kaa syömässä thaimaalaista Riccartonissa. Hengattiin kaupoilla ilta ja kävin ostaa käsimatkatavara matkalaukun lentokoneeseen. Shoppasin myös Guessin laukun, mutta se tapahtu jo perjantai päivällä, kun duunien lopun kunniaks piti ostaa jotain kivaa itelle! 



Aa värjäsin tukan! Torstaina alotin värjää fledaa ja ostin uudet värit. Sekotin sitten kaikki sekasin paljoo lukematta ohjeita. Ihmettelin, kun oon niin lilan väristä tököttiä, et uskallankohan heittää päähän. Noh, aloin lukee ohjetta ni siellähän oli et se lila töhnä isketään vasta, kun värjäyksestä on aikaa tyylii joku 4 vkoa tai jotain. Pidä max 3min tms. :D noo onneks luin! Värit roskiin ja otin juoksulenkin Northlandiin. 



Värjäsin fledan vasta lauantai aamuna. Lähin kaverin kanssa la päivällä Akaroaan. Oltiin varattu sieltä huone ja ideana pikku loma, koska meikä päätti duunit ja illalla tuli rugbyä! 
Rugby on siis täällä kun lätkä Suomessa, mut sata kertaa kovempi juttu! 
Lähettiin Akaroaan joskus 1 aikaan päivällä. Tie sinne on niin kaunis! Se on "peninsula", eli niemi. Ensin ajetaan maatilojen ohi ja sitten tulee vuoret. Ylitetään vuoret ja avautuu uskomattoman kaunis näköala! Mun pitää tagata postaus, ku olin faijan kanssa Akaroassa viime joulukuussa!

Oli aika tuulinen keli, mutta pysähdyttiin matkalla kuuluisassa näköalabaarissa juomassa yhet coronat. Voin kertoo, et on ollu ikävä bemareita ja mun kaverilla on m3, oli kiva ajella pitkin vuoria sillä! Sai vähän enemmän vielä fiilistä tähä reissuun. 
Akaroa on meren äärellä, joten meijän huonekkin oli meren rannassa! Se oli fiilis, kun "etelään" olis menny! Okei, meikä on suomalaisille etelässä, mutta siis täällä on talvi!!! Nyt oli kuitenkin +17 astetta, koska ens yöks oli luvattu myrskyä. 




Tässä ikkunasta ulos, varmaan ymmärrätte sen ulkomaa fiiliksen. Hahaha! 

Käytiin syömässä raflassa ja katottiin edellisen illan rugby peliä. Kylä oli aika hiljanen, vaikka olikin lauantai.. Otettiin siinä raflassa muutamat lasit, mutta koska siellä ei ollu pubia, ni mentiin Koponen mummona huoneeseen tsiigaa peliä ja juomaan suomalaisittain vodkaa. Hahahaha! Peli päätty muuten Uusi-seelanti kovin tuloksin voittoon. Pelas Pohjois-Afrikkaa vastaan (joku 35-0)! 

Seuraavana päivänä käytiin syömässä rannassa nätissä ravintolassa kunnon aamupala pekonii ja munii ja mustikkapannarii :D käytiin ajamassa koko Akaroa ja sen vuoret läpi. Uskomattoman kaunista!!! Tuuli ihan hullusti, mutta autossa oli lämmin ja aurinko paisto! 


Täällä pääsee todellakin ylös ajamaan! 

Ajettiin siis vuorilla koko päivä ja joskus iltapäivällä suunnistettiin takas Christchurchiin. Käytiin vielä Biitsillä Christchurchissa vähän kävelemässä, vaikka tuuli mutta koska aurinko oli niin lämmin ja siisti juttu! Ehdottomasti suosittelen kaikille Akaroa! 

Akaroa 12-2015