tiistai 5. tammikuuta 2016

31.12.2015 Kanootti retki ja uusi vuosi 2016

Herättiin aamusta. Tänään oli luvattu vähän tuulta ja sadetta illasta. Tänään on uusi vuosi!

Käytiin kyselemässä Paihian keskustasta kanoottiretkeä, missä vois nähdä delfiinejä. Semmosta ei täällä kuulemma ole ja kyseltiin veneretkeä, mutta kaikki oli uuden vuoden vuoksi täyteen buukattuja. 

Käytiin kuitenkin kysymässä viereiseltä biitsiltä kanoottia, koska infossa täti kertoi että voit kävellä 1,5h lenkin Haruru vesiputouksille ja ottaa sieltä kanootin ja kanooteerata takaisin aloituspaikalle. 
Mies kertoi, että me voidaan tehdä retki. Tuuli siis todella kovaa, mutta se puoli rannasta mitä tultaisiin takaisin olis vähän tuulettomampi. Tuuli siis niin kovaa, että oli kovaa! Joku 9-10 metriä sekunnissa.
Mepä otettiin silti tää retki! 
Käytiin vaihtamassa kengät ja shortshit ja lähdettiin iskän kanssa vaellukselle. Käveltiin Paihian metsää kohti vesiputouksia. Metsässä kasvoi isoja hyvin korkeita puita. Käveltiin kohtia missä puita kasvoi vedessä.. 







Isoja puita

Vaellettiin noin 1,5h ja päästiin vesiputoukselle.

Haruru


Otettiin täältä kanootti ja jatkettiin matkaa kanootilla.


Mentiin kanootilla aivan putouksen reunalle. 

Täältä pääsi näkemään putouksen hieman eri näkökulmasta. 


 
Jouduttiin vaihtamaan rannan puolta kovasta tuulesta johtuen. Melottiin rantoja pitkin. Välillä aallot paiskoivat kirjaimellisesti syliin. Yhden rannan kohdalla ihmeteltiin ääntä.. ääni voimistui. Aivan, kuin auton kumit olis vinkuneet jossain lähellä, kunnes isä tajus että meidän kanootin peräsin ottaa pohjaan kiinni. :D
 
Selvittiin kuitenkin tästä retkestä ehjin nahoin rannalle ja palautettiin kanootti. Tuuli oli voimistunut ja kirjaimellisesti aurinkolasit melkein lens tuulen mukana :D
 
Käytiin uuden vuoden kunniaks grillailemassa pihvejä.
 
Uusi vuosi vaihtui täällä aiemmin, kuin Suomessa. Täällä tuuli ja satoi aikalailla, joten päätettiin katsoa raketit mökin ikkunasta. Saatiin kuitenkin hyvä uuden vuoden fiilis ja vuos vaihtui täysin erilailla, kuin ennen!
 
Naapuri mökin jenkit kutsu meidät istuskelemaan hetkeks niitten mökkiin. Oltiin vähän niinku julkkiksien keskellä, koska itse naapurimökin setä kirjottaa Simpsoneita ja niiden poika näytteli yhessä Netflix sarjassa. :'D
 
 
 Hyvää Uutta Vuotta 2016 kaikille!