perjantai 2. lokakuuta 2015

Hastings, hawke's bay

Lähdettiin eilen Cambridgestä Erican ja Conroyn kyydissä kohti Hastingsia. Matkaa meni noin 3h ja oltiin perillä joskus 21:00.

Nähtiin matkalla ihan uskomattoman kauniita maisemia. Miten voikaan olla ensin olla havumaastoa ja mutkan takana alkaa palmuinen vuoristo! Uskomatonta!! Rakastan tätä maata!

Saatiin majoitus hostellista "mätä omena". Ei ihan nimensä mukainen :-) majotutaan 6 hengen huoneessa. Meidän kanssa on 3 saksalaista kundia ja yks korealainen. Sillä Korealaisella on joku tyylii 5 matkalaukkua mukana ja öö föönarista lähtien kaikkea krääsää. Se on siis kundi kanssa. 

Herättiin jo 7 aamulla. Katottiin vähän leffaa ja syötiin aamupalaa ja nyt istutaan kahvilla paikallisessa kahvilassa.





Tänään mennään katsomaan Erican ja Conroyn kanssa laukkakisoja! Siistiä. 





Cambridge

Päästiin eilen perille Cambridgeen. Bussi oli tunnin myöhässä ruuhkan takia. Täällä normaalia, että aikataulut ei pidä.
Tallin omistajat tuli hakemaan meitä klo 19:00 Cambridgen "keskustasta". Kotiuduttiin kivasti liilaan pikku huoneeseen. Ihan siisti paikka. Tää on ihan landella. Vähän viileempi sää, kuin Aucklandissa.
Samassa talossa meijän kanssa on yks pariskunta täältä Uudesta-Seelannista ja yks intialainen intiaani (nimettiin Intiaaniksi).

Täällä kasvaa mökin edessä nätti sitruunapuu. Maistettiin sitruunaa, aika paljon parempaa mitä Suomessa saa!


Talli on ihan jees.. Hepat oli ihan kivan näkösiä.. Viime yönä oli syntyny yks varsa. Kuvan varsa on 5 päivän ikänen. 



Tässä alla oli kuulemma Uuden-Seelannin
Yks parhaista laukkahevosista.



Upeita maisemia riittää! Pitkää tietä vuorille asti! Upeeta! 

Täällä on duunia vain toiselle ja kuulemma samalta kylältä vois löytyä toiselle hommaa heppa tai tarjoilualalta. Taidetaan silti siirtyä muualle näin alkuun, että päästään kimpassa duuniin. Saadaan kuitenkin yöpyä täällä ilmaiseksi. 

Täällä ihmiset on mukavia! Aucklandissa kaks naista tuli kysymään tarvitaanko apua, kun käveltiin kartta kädessä ja etsittiin bussiasemaa.

Tässä mökissä on yks pariskunta. Mimmi ollut kolme viikkoa töissä täällä tallilla ja kundi tekee jotain traktorihommia. Kundi on huippu! Puhuu paljon ja vähä viel enemmän. Käytti meitä tossa kylillä kaupassa ja kahvilla. En tiiä onko täällä nopeusrajotuksia, mutta tuntu aika hurjalta istua kyydissä, kun kundi ajaa oikealta puolelta mutkatietä vähintään 90. Hengissä ollaan! :D täällä siis ratti oikeella puolella.

Katottiin tänään vähän paikkoja ja mietitään mihin jatketaan tästä. Huomenna sataa, joten aika iisi päivä edessä.