lauantai 10. lokakuuta 2015

Ocean beach ja upeat vuoret

Oltiin jo eilen (perjantaina) suunniteltu kahden hollantilaisen kundin kanssa täältä meijän hostellista, että lähdetään tänään katsomaan Ocean Beachia. Se on kuulemma upea.
Meidän hostellin yhteen seinään on piirretty kartta täältä. Oikealla alhaalla kuvassa näkyy Ocean Beach (+surffaaja).


Pojat tyhjensivät auton ja lähdettiin ajelemaan Hastingsista kohti rantaa päivällä. Maisemat oli todella kauniita! Jouduttiin ajamaan kuvassa olevan vuoren "yli" ja maisemat siellä oli aivan uskomattomia.
Oli eri tasaista maata, joki, lampia, paljon hevosia, lampaita, lehmiä, lintuja.. Kaikkea!  


(Lehmiä laiduntamassa)

Rannalle ajoi noin 20 minuuttia hostellilta. Kaupungissa tuntui jotenkin aamupäivä viileältä, mutta oltiin puettu kuitenkin shortsit jalkaan. Pojat suunnitteli menevänsä uimaan.
Rantaan menevä tie oli mutkikas ja jyrkkä, mutta käsittämättömät maisemat! 


Päästiin perille biitsille ja se oli iso ja suht tyhjä. Aallot olivat valtavia ja hiekka jalkojen alla pehmeetä ja lämmintä. Muutama surffari surffaili isoilla aalloilla.

Otettiin aurinkoa ja pojat pelas futista rannalla.
Vuoret ympäröi biitsiä. Käsittämätöntä!
Vesi oli aika viileetä, mutta kundit juoksi silti uimaan! 

Kuvat ei kerro niin paljon mitä nähtiin.


Rannalle tuli myös muutama ratsastaja.


Otettiin pari tuntia aurinkoa ja lähdettiin takaisin Hastingsiin. Pysähdyttiin heti rannan jälkeen pienelle seisakkeelle vuoren päälle ottamaan kuvia. Uskomatonta. Ensiksi on ranta, sitten vuoria ja vuorien keskellä laiduntaa hevosia ja lehmiä kauempana. Muutama hevonen laukkailee laitumella ja hirnuu. Vähän matkan päässä lehmät laiduntaa aivan tien vieressä. Suomessa en missään oo nähnyt näin isoja laitumia, mitä täällä eläimillä on! 


(Ocean beach näkyy kuvassa ylhäällä). 

Uskomaton päivä!