torstai 28. huhtikuuta 2016

Christchurch ja oma huone!!

Moikka! 

Ajattelin päivittää täältä positiivisia uutisia jälleen kerran! 

Meikä sai asunnon, tai huoneen. Täällä Uudessa-Seellannissa porukka siis asuu yleensä kimppakämpissä. Mulla on täällä nyt todella kiva oma huone, isolla sängyllä ja aivan uskomattoman ihana perhe otti mut vastaan tänne! 

Mä kerron vähän miten tää tapahtu. Elikkä Petra kirjotti mulle viime sunnuntai iltana ja kysy multa miten oon eksyny tänne Christchurchiin, koska mun facebookissa lukee kotikaupunkina tää. Mähän siis olin Oamarussa Nicin kanssa ja olin suunnitellu ettiväni huonetta Christchurchista, koska tarviin duunin ja nyt loppuu meidän maailman matkailu hetkeksi. Nici lähtee kesäkuun alussa Ausseihin. 
Petra sano, että sillä asuu muutama vanha koulukaveri täällä ja kysyin, josko ne tietäis vuokrahuonetta. Petra lupas kysyä.  
Maanantaina kuulin, että pääsisin ehkä muuttamaan Petran entisen koulu-/vaihtokaverin Edenen luokse ja saisin sieltä oman huomeen.
Tiistaina varmistu, että pääsen muuttamaan keskiviikkona. Ja keskiviikkona mulla oli auto Christchurchissa Edenen pihassa ja tavarat mun uudessa huoneessa! 
Meillä kävi vielä hyvä tuuri, koska Nici pääs tänne asumaan myös lauantaihin asti. Lauantaina Nici alottaa siivoushommat YHA-hostellissa Christchurchissa ja saa sieltä oman huoneen siivouskuluja vastaan! 
Mä taas, etin duunia urakalla. Oon käyny nyt kahessa työhaastattelussa ja tänään on kolmas. Oon jättäny varmaan 30 työhakemusta ja kiertäny kahviloita ja kauppoja. Pitäkää peukut pystyssä! 

Tää maa on niin uskomaton. Nää ihmiset täällä on niin ihania ja todellakin sydämmellisiä ja haluu auttaa sua! Edenen isä oli sanonu keskiviikkona, et yrittää miettiä mistä mä voisin saada duunin täältä! 
Nyt saatiin myös Suomen(tai Singaporen) päästä apuja ja hyvää positiivista energiaa ja todellakin jotain mitä normaalisti ei vaan voi ymmärtää! Uskomatonta auttamisen halua! Kiitos Petra! Mä lupaan välittää tätä samaa positiivista energiaa ja auttamisen halua täällä ja, kun tulen Suomeen. 

Tää reissaaja on ikionnellinen! 

Nyt etitään siis ahkerana duunia ja, jos löytyis joku kiva kuntosali ja mahollisesti joku treenikaveri! Eli Christchurch tääl mä oon!