sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Pikku shoppailu retki

Joka päivälle tekemistä.. Tänään päätin tutustua Christchurchin bussimaailmaan. Lähden torstaista lauantaihin Timaruun mun kaverin kanssa, joten eiks oikeet reppureissaajat meekkin ja shoppaa uudet kuteet sinne ;) Joo.. Sari.. varsinki, kun rinkassa on niin paljon tyhjää tilaa.
Varmaan kannattaa ihan sikana selata tota pinterestiä ja löytää uusia ideoita.. Oon ihan rakastunu rikottuihin farkkuihin, ja boyfriend farkkuihin! 
Meikän paremman mielen shoppailu retkellä, rikoin vielä vahingossa vanhat farkut, joten hyvä syy ostaa uudet.

Mun bussin löytäminen meni hyvin ja tajusin vielä blondina, että seison väärällä puolella tietä. Tajusin tän kuitenkin ennen, kun bussi tuli pysäkille. :) 

Bussit täällä on aika edullisia 4 dollaria kerta ja saat sillä rullata menee luulisin et tunnin tai kaks.

Pääsin Riccartonin ostoskeskukseen noin 20 minuutissa. Bussikuski ohjeisti vielä blondia, miten päästä takasin kotiin. Jee!

Kiertelin kaupoilla ties kuinka kauan, mitä ihanampaa kun katella ja sovitella siistejä kledjuja :D Löysin itelle neuleen, topin ja boyfriend housut. Nyt oon taas onnellinen tyttö.

Bussimatka kotiin oli hauska. Otin bussin noin kolmen pintaan, ni sehän oli ihan täynnä opiskelijoita. Niitä oli hauska seurata. Kaikilla täällä on koulupuvut, riippuen koulusta minkä väriset ja varmaan iästä. Näillä on liikunta tunneillakin samanlaiset puvut. Tykkään tyylistä, eipähän ketään kiusata.

Kävelin himaan loppumatkan noin pari kilsaa. Bussi jättää vähän kauemmas kotoa.

Illalla kävin mun meksikolaisen kaverin kanssa syömässä thaimaalaista. Se lenää sunnuntaina Losiin, joten ei nähä enää. Se tietää, et rakastan thaimaalaista täällä, ni vei mut ulos :) Namiiii!

bussimatka

mun ostoksia

Parasta mehua mitä täältä voi saada, huhuh!

Kävin ottamassa väriä

käytiin syömässä thaimaalaista

Pad thai nammmmm

Mun rakkaaat

toinen rakas

tää tyyli on niin ihana

  

Hanmer Springs. Lihaksille rentoutusta

Kävin Hanmer Spingseillä justiinsa vajaa pari kuukautta sitten, mutta koska mulla on vaan aikaa ja "loma", ni mitä sitä himassa istua. Leolla vapaaapäivä ja auto vielä tänään, joten päätettiin lähteä ottamaan iisisti hot pooleille. Tosiaan eilinen vaellus tuntuu kyllä jaloissa!

Leo jo tuttuun tapaan myöhässä, mutta startattiin matka joskus 2 aikaan. Sää oli taas super aurinkoinen, joten ajomatkakin oli kiva. Ajettiin joku 1,5h pooleille. Matkalla Leo nappas siviilipoliisilta sakon, onneks vaan 80 dollarii, nopeutta meillä oli 113/100. Yritin jutella poliisisedälle mukavia, mutta ei auttanut.

Pysähdyttiin matkalla ottamassa kuvia ja nähtiin taas kerran kauniit lumihuiput. 

Pooleille päästiin joskus 4 pintaan sisälle ja mentiin heti köllimään altaisiin. Siellä on tosiaan  eri lämpöisiä altaita. Alotettiin vissiin +35 tai vastaavasta, jossain välissä vesi alkoi tuntumaan kylmältä ja piti vaihtaa allasta lämpimämpään. Uitiin siellä 8 asti illalla. Oli aika luksusta.

Täällä teillä ei tosiaan oo mitään valaisua, joten kotimatka oli hyvin pimeä. Aloin jossain välissä kattomaan peltojen keskellä, että nään auton ikkunasta niin paljon tähtiä, että meijän on pakko pysähtyä. Pysäytettiin auto keskelle EI mitään, tien reunaan ja valot kiinni. Mä en oo ikinä eläissäni nähny näin paljon tähtiä. Joo jossain täällä etelässä oon nähny paljon, mutta nyt näin linnunradan todella "läheltä" ja niin miljoona tähteä joka puolella, huhuh! Nähtiin myöh tähdenlentoja. Täällä ois voinu olla ties kuinka kauan, mutta meijän piti jatkaa matkaa. 

Kotimatkalla käytiin Pizza hutin kautta hakemassa 5 dollarin pepperoni pizzat. Tosiaan täällä ei pizza paljoa maksa :D joku 3 egee. 

Poliisi ja poliisiauto. = ei ystävä

Läheltä Hanmeria