maanantai 23. marraskuuta 2015

23.11.2015 Moikka!

Ajattelin päivittää, että hengissä ollaan. 

Muutama sateinen päivä viime viikolla ja vkonloppuna. Sää kuitenkin lämpenee. Huomenna +22 ja aurinkoa. Kesä!! :))

Lauantai-sunnuntai välinen yö oli jotain hirveetä tämmöselle mikä pelkää ukkosta. Heräsin kahden pintaan yöllä siihen, että sota on alkanut! Ei tarvinnut avata edes valoja, kun välkky niin kovaa. Täällä oli aika kova myrsky myös lauantai päivänä. Olin aivan varma unen pöpperössä, että nyt tarvii juosta ja kovaa. Onneksi tajusin sen olevan ukkonen. Ukkonen kesti noin vartin ja katosi. Mä silti makasin sängyssä ja valvoin varmaan tunnin :D 

Tänne tuli tänään uus saksalainen mimmi. Sain siis huonekaverin! Oon nukkunu nyt Janan lähdön, eli torstain jälkeen yksin.
Manami meidän japanilainen ja Steff saksasta lähtee keskiviikkona. Riette ja Nina häipyy sunnuntaina. Tää on kamalaa, kun just tutustut uusiin huippu tyyppeihin ja sitten ne häipyy, tai sä lähdet. Mä tosin lähden ehkä vasta kuukauden päästä. Viihdyn täällä ja täällä on ihania ihmisiä, asiakkaita ja aivan uskomattoman ihania hevosia. Maisemat on niin epätodellisen hienot, että vaikka oon ratsastanu ton lenkin nyt 3 vkoa joka päivä 1-4x, niin silti löydän joka päivä jotain uutta ja kaunista! 

Tää aurinko täällä on hurja. Mä pistän aurinkorasvaa 4 x päivässä naamaan. Pakko lisätä yks kuva.. Tää kuva on otettu tänään ja täs on meijän saksalaiset albiinot ja mä.. Rannalle ei oo asiaa.
Yritän pitää pitkähihasta päällä ja suojautua auringolta.



Meijän tallikisu.

Päivittelen taas, kun tapahtuu. Huomenna on taas zumba ja keskiviikkona western!