keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Mitä on tapahtunut viikon aikana?

Ostin "läppärin", oikeestaan täbin missä on erikseen näppäimistö. Tässä on windows 10, joten sain keyboardin Suomeksi ja Englanniksi. Voin siis bloggailla myös ääkkösillä ;) Woohoo!
Seuraava hankinta onki sit tatuointi, niin hirvee tatskakuume.

Painoin lyhyen työviikon, vaan 5 päivää!! Tunteja tosin kerty joku 48. Ens viikko on hullu, koulujen lomat meillä on hommaa ihan hitosti. Pomolla ei oo ees autoo antaa/vuokrata mulle.. Linda ja Pete kuskaa mua.

Joo, mähän tosiaan hain viisumia Australiaan ja sainkin sen. Nyt mulla on siis takataskussa viisumi + lentolippu! Varasin siis Minnan suosituksesta lentolipun Gold Coastille. Mulla ei oikeestaan oo mitään hajua mitä mä siellä tuun tekemään, katoin vaan googlesta kuvia, että näyttää seuraavalta kohteelta minkä vallotan. 
Lennän 11/8 Wellingtoniin. Vietän siellä viikonlopun ja lennän sunnuntaina 14/8 Gold Coastille. Siisteintä tässä on, että meen viikonlopuks Digbyn luokse, eli paikkaan missä viimeks Nicin kanssa yövyttiin vajaa viikko. Nään sitä mahtavaa porukkaa taas!! Wellingtonissa on myös sinä viikonloppuna Beervana, eli olutfestarit! Meikä on ihan menoissa jo, ikinä käyny olutfestareilla!! Lisäks siellä on jotkut suklaafestarit ja joku kiiltomato juttu, meikähän valitsi parhaan vkonlopun! En malta odottaa. 
Mähän myös irtisanouduin. Mulla irtisanomisaika 2 viikkoa ja jätin pomolle sen pari vkoa aikaa ettiä uus tekijä. Viiminen päivä on näillänäkymin 22/7, mutta saattaa olla että voisin painaa yhen viikon extraa, että saan tatskarahat kasaan. Hyvä syy tehä töitä ;)
Käytiin eilen siis yhen mun kaverin kanssa kyselemässä mulle tatska-aikaa. Kaveri on ottanu yhessä liikkeessä ja niin mageet jälkee, et pakko mennä itekki. Käytiin eka syömässä myöhänen aamupala kimpassa tosi kivassa pienessä kahvilassa ennen, kun käytiin kysymässä tatskaa.
Meikällä siis lyhyt viikko myös ens viikko, koska kaks vapaapäivää. Eilinen meni tosiaan siellä aamupalalla, tatskajutuissa ja sit kävelin Northlandiin shoppailemaan, öö ruokaa. :D Kävelin sieltä sitten 2,5 kilsaa kauheitten kassien kaa kotiin. Autottoman elämää, mä totun taas.

Tänä aamuna yritin nukkua super pitkään, mut olin ekaa kertaa ylhäällä puol kuus. Kunnon mummo.
Otin kuitenkin pitkän kaavan mukaan ja nukuin lisää + makoilin sängyssä ehkä 9 asti. Varasin book-me kautta itelleni klo 13:00 lipun Willowbank Wildlife Reserve eläinpuistoon. 
Otin viel aamun iisisti. Tein kunnon herkku aamupalan taas! Kreikkalaista joguu, kanelii, passionhedelmä, mandariini, Kiwi, siemenii ja ihan vähän puuroo! 


Lähin 12 jälkeen suunnistaa eläintarhaan. Sää oli niin keväinen! Aurinko paisto ja meikä veteli menee ilman takkii. Matka oli 3,5km, mut upeeta maisemaa ja hyvän musiikin tahdis oli iisi kävellä. Iskin vielä sport trackerin päälle, ni saa tähänki lenkkeilyyn motivaatiota. Tosiaan vieläkin, autottoman elämää. Hyötyliikuntaa!!

Pääsin eläinpuistoon vähän ennen yhtä. Ostin pussukan eläinten ruokaa ja suunnistin aluksi ruokkimaan Ankeriaita! Joo. Sä seisot siis sillalla ja annat niille lusikalla jotain töhnää ja ne oikeesti nousee sinne sillalle tutkimaan ja syömään lusikasta!! 




Sit mä pääsin ruokkimaan jotain pieniä peuroja, lintuja, ja muita ötököitä. Tässä tää eläinpuiston kartta! 




Maisemat siellä oli aika kauniit ja paikka rakennettu kyllä tosi kivaksi. 




















Pari gorillaa söi banaania :D tässä toinen niistä.



Tää oli niin hiton ruma! Ja laiska. Yritin antaa ruokaa, ni veti pää maassa eikä jaksanu ees tuijottaa ylös niin ku tässä. Sit löysin yhen samanlaisen, mikä piti vaan suun auki ja sain tiputella sinne safkaa. Onko laiskoja eläimiä!! 









Lopun huippu! Kiwi lintu on hyvin harvinainen lintu täällä Uudessa-Seellannissa. Se ei osaa lentää, liikkuu öisin ja hyvin harva näkee sitä. No Meikähän näki tuol puistossa. Menin tosi pimeeseen huoneeseen, missä ei saanu ottaa valokuvia. Vähän ku kellari maan alla. Siellä niitä oli! Vitsi oli mageeta! Nyt voi sanoo, et on nähny Kiwi linnun!




Sieltä mä sitten lapsin kotiin taas 3,5km. 

Illalla meillä oli illallisella tän perheen poika, mikä ei siis asu täällä kämpässä normaalisti ja sen tyttöystävä. Syötiin yhessä intialaista ja sitruunakakkua :) Kävin illalla vielä juoksee lenkin. Sporttii!