lauantai 20. helmikuuta 2016

Eilinen vapaa ja tänään paluu arkeen

Eilinen vapaapäivä meni siis hyvin. Meille sattui vielä hyvin aurinkoinen ja lämmin päivä. Kävin aamulenkillä juoksemassa mun jalkoja auki. Tehtiin Nicin kanssa toissapäivänä jalkalihaksia ja vatsoja ja sain yllättäen jalat taas aivan kramppiin.
Hölkän jälkeen suihku ja aamupuuro naamaan. 
Tänne oli luvattu sadetta klo 11:00 alkaen ja kesto pari tuntia, joten siirrettiin meidän ratsastusta muutamalla tunnilla. Käytiin Waipawan "keskustassa" apteekissa ja vähän pyörimässä. Käytiin myös ostamassa siltä hollanti tädiltä taas liitulakuja ja "lakusalmiakkia" mulle!! Namiii! 
Ruokittiin vähän alpakoita lisää. 



Mentiin ratsastamaan heppoja joskus klo 13:00 pintaan. Poodle, eli äiti oli ottanut hepat meille valmiiksi pihalle. Laitettiin Mangolle ja Brianille varusteet ja lähdettiin tänään maastoon katsomaan joenvarsi lenkkiä. Ratsasteltiin noin tunti joen vartta. Tuolla on kyllä coolit maisemat, on vuoria kaukana ja laidunta, vettä, lampaita, lehmiä ja ampiaislaatikoita. Täällä monet siis pitää ampiaisia ja hyödyntää sitten hunajaa.
Heppatallin jälkeen käytiin ostamassa vähän hedelmiä välipalaksi ja käytiin kokeilemassa kalastusta nolla tuloksin. Kalat kyllä hyppi joessa ja käytiin jopa kahlaten kokeilemassa, mutta tällä kertaa (taaskaan) ei saatu mitään.. 
Joki oli aika matala, mutta hyvin kirkas. 

Tapasin yhen kundin netissä, mikä lupas näyttää meille kalastusta täällä. Saadaan kuulemma kokeilla ja käyttää syötteinä hämähäkkejä??! Sanoin, että mä en niihin koske. :D se saa luvan ohjeistaa ja näyttää. 

Työpäivä tänään meni laiskasti. Vähän sama, kun maanantai.. Tosin nyt on lauantai. Huomenna jatkuu. 







Meikä töis + pari kurpitsaa. Mun tukka kaipaa pikasesti väriä. :D