torstai 17. joulukuuta 2015

Viimeisiä viedään Warkworthissa

Eilen käytiin illan pimeydessä porukalla katsomassa Warkworthin asukkaiden jouluvaloja. Ensimmäisen kadun asunnot oli nätisti valaistu, kuin suomessa. Ikkunoissa ja pihoilla oli hillittyjä jouluvaloja. Seuraavalla kadulla oli jo vähän ylilyöntejä. Oli valaistuja poroja, kattoja, ikkunoita, pihoja. Kirjaimellisesti joka paikkaan oli ängetty valoa. 



Päästiin viimeiselle kadulle ja mulla meinas silmät tippua päästä! Oli talo, tai taloa ei näkyny koska valoa oli niin paljon. Oli musiikkia ja jouluvalot vilkkui musiikin tahdissa! 
 
Kuvasin pätkän :)


Tossa kuvassa on siis talo ja piha. Pihalla oli laatikko mihin voi laittaa rahaa. Talon omistaja kerää kolehtia sähkölaskua varten. Suomessa tommonen ois vähintäänkin laitonta! :D valot osotti niin naapurin pihoille, kun ikkunoihinkin! Musiikki pauhas niin lujaa, että en tiiä miten tuolla nukutaan. Ihmisiä, eli yleisöä kämpän edessä oli aika paljon. Johan oli amerikkaa!!


Mulla oli tänään viimeinen päivä täällä. Bussi lähtee huomenna aamusta Aucklandiin klo 7:45. Oonko unohtanu jo paljastaa miksi?! 
Saan maailman parhaan joululahjan! Iskä tulee tänne lomalle mun kanssa!!!! Wooohoooo! Oon pohtinu joulua yksin ja missä, tai kenen kanssa.. No nyt on selvät kuviot! Lentoliput myös varattu etelä saarelle ja maanantaina lennetään Queenstowniin! Mä palaan tänne tallille tammikuussa. Otan Nicin käsiveskan mukaan, eli pakko palata! Tuun nappaamaan Nicin matkaan täältä, sit onkin jo lisäsuunnitelmia ens vuodelle! Oon onnellinen! 

Käytiin tänään myös ns. Vikalla ratsastuksella. Mun lempparihepat vaihtuu joka viikko! Oon löytäny mukavan hepan nimeltä Forest. Käytiin sen kanssa tunnin maastoretkellä vuoren päällä. Otin Annikan ja Nicin matkaan. Näytin tytöille vähän extreme reittejä, mitä Riette näytti mulle ennen lähtöänsä.. :D Otettiin myös muutamat hypyt maastossa ja lopuksi meidän nurmikentällä. 







Koska heppahullulla ei oo muuta, kun 100 heppakuvaa, ni poustaan niitä! 

Kaori meijän ihana japanilais tyttö oli tänään vapaapäivällä. Se tuli Warkworthista ja oli ostanu mulle läksärilahjan! Apua.. Olin sanaton! Kaori kirjoitti mulle myös uskomattoman kauniin kortin! Saatiin iltapalalla vielä Kaorin leipomia brownie paloja. Niissä oli suklaata ja pähkinää! Nami!!!