perjantai 11. maaliskuuta 2016

Duunit rullaa 8.3.

Duunit rullaa, kurpitsat pyörii ja rahaa tulee.. 
Eilen duunis meijän pojat toi ison siilin ja pikku pupun meille näytille ja saatiin ottaa ne hetkeks syliin. Kaikille piipertäjille tiedoks, että siirrettiin niiden paikkaa, ettei ne jää meijän harventajan alle. 

9,5h duunissa pyöritellen kurpitsoja, tuntuu oikeesti välillä aika pään tyhjäykseltä. Siinä ehtii monta kertaa kuunnella spotify listat läpi. 
Ollaan otettu meijän Samoalaisten kanssa tämmönen pikku lasten leikki. Heitellään kurpitsojen kantoja. Niillä on etulyönti, koska me ollaan paalupaikoilla. Me ollaan korkeella ilman suojaa. 
Sain eilen meijän kuskilta yhen kannon silmään ja olin varma, et nyt tuli Koposesta silmäpuoli. Toistaiseks toimii hyvin ja ollaan tiistaissa. Eilen oli maanantai. 
Meijän kuski oli aika paniikissa ja tuli tänään ensimmäisenä tsiikaa onko mulla musta silmä. Meinasin meikata silmän mustaks, mut jätin tekemättä. Vähä nihkeetä olla mustalla silmällä koko päivä duunis. :D 






Meikä ja räpä. 

Boiiii ja pupu.

Meijän kuskin Markin tehtävä on 9,5h päiväs istuu ja katella tätä. Harventaja kulkee ehkä 300m tunnissa. 


Eilen illalla otettiin pikku aerobinen ja joogan oppikoulu kera amatööri Sarin. Selkä ja kyljet kettuilee tossa työssä, ni on pakko vähä venytellä. 
Tänään kävin 4km lenkillä duunin jälkeen.

Hyvää naistenpäivää naisille (eritoten äidille ja mummeille!)