keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Eka päivä heppatyttönä

Otettiin päivällä auto alle ja suunnattiin kohti heppa paikkaa. Vähän jännitti, koska ei oltu ikinä tavattu kyseisiä ihmisiä ja mentiin vaan ratsastamaan niitten hevosilla. 
Ajettiin Waipukuraun (isompi kylä) läpi ja loppu matka olikin pelkkää maatilaa.. Oli viinitilaa, lehmiä, lampaita, peltoa, metsää, vuoria. Todella upea tie, koska kaukana edessä kohosi vuoret pilvien seassa! Meille sattui hyvin lämmin ja aurinkoinen ratsastuspäivä. Oltiin saatu hyvät ajo-ohjeet paikalle ja löydettiinkin perille nopeasti. Matka-aikaa meillä meni noin puolisen tuntia. 
Valkoinen metallinen pihaportti oli auki. Ajettiin sisälle ja pieni nätti hiekkatie johti talon pihaan. Piha oli todella kaunis ja hyvin pidetty.
Poodle, talon emäntä tuli vastaan ottamaan meitä kera kolmen koiran. Poodle oli ottanut hevoset pois laitumelta ja sitonut ne meille valmiiksi pihalle.
Hän esitteli meille koko heidän pihansa ja näytti vähän taloa. Pihalla oli uima-allas mitä saataisiin myös käyttää. Heiteltiin talon yhdelle koiralle sitruunoita veteen, mitä se uiden poimi sieltä. Pallot ei kelvanneet.
Teddy, Poodlen tytär tuli myös moikkaamaan meitä. 
Poodle kertoi, että heillä on yli 50 hehtaaria maata täällä. 

Talo esittelyn ja missä mikäkin satula ja muut tarvikkeet sijaitsevat jälkeen valjastettiin hevoset ja hypättiin selkään. Mun hevonen oli Brian, 8 vuotias nätti heppa ja Nici sai Mangon. Mango on parikymppinen vanha juoksija, mutta ikä ei todellakaan painanut tätä hevosta.

Pellolle päästyä, mun hevonen Brian oli kuin unelma :D Nicin Mango ei. Ne veti muutaman rodeon siellä, koska
Tää hevonen olis halunnu mennä ja kovaa. Nici kuitenkin sinnitteli hienosti selässä ja yritti näyttää kuka on paikan bossi. 
Poodle kävi avaamassa meille portteja ja käytiin ottamassa muutamat kunnon spurtit hevosilla. Käytiin kävelemässä sänkipellolla ja lopelteltiin ratsastus. Otettiin aika rauhassa, koska hepoilla oli ollut kuulemma vähän vapaata. 
Meikä silti rakastu Brianiin, koska se on vaan niin helppo ja kevyt :D
Oltiin molemmat, kuin pikku tytöt! Iloisia! 
Perheen isä old Digby oli tullut kotiin, kun me pestiin hevosia. 
Jutusteltiin siinä ja juotiin vielä sitruunavedet pihalla yhdessä perheen kanssa. Nää ihmiset täällä on vaan niin uskomattomia. 
Sovittiin, että huomenna tullaan uudestaan ratsastamaan. Vanhemmat olivat hyvin iloisia, että autetaan niitä. 

Saatiin ohjeet vielä yhdelle viinitilalle missä käytiin Nicin kanssa, koska se oli aivan farmin vieressä. 



 



Synttärit 8.2

Hei me ollaan saavuttu Waipawa nimiseen kylään lähelle Hastingsiä. Odotellaan täällä nyt milloin työt alkaa. Työnantajan mukaan tällä viikolla. Huisia.

Synttärit 8.2 maanantaina meni rauhassa. Me herättiin aamusta ja Nici teki meille lettuja. Saksalainen vääns saman makuset letut, mitä Suomestaki saa! Nam! Nici teki myös luumuhilloa meidän keräämistä luumuista. Meijän piti tehä kimpassa, koska ideoin taivaallisen idean, mut sovittiin et se touhuu tänään koska on mun synttärit. 
Me myös ajettiin Hastingsiin ja koska mun päivä, ni meitsihän sai ottaa muutaman bissen ja mulla oli hovikuski.
Käytiin kaupoilla ja pizzalla.
Käytiin myös ajamassa pienelle järvelle, missä sitten päästiin paijailemaan heppoja. 

Illalla Nici halus kanssa ottaa pari olutta, mutta koska olin juonu melkein kaikki meijän oluet, niin käytiin ostamassa pullo absolut vodkaa kera kokiksen. Pelattiin korttipelejä ja maisteltiin hieman lämmikettä. -Eli vedettiin kännit. 

Päivällä tapahtu myös vähän kummia. Käytettiin mun profiililla Tinderiä, koska saksalainen reissukamu ei käytä facebookkia saati Tinderiä. Mulla Tinderissä huumorilla, että etitään kavereita ketkä opettaa meitä kalastamaan, koska mullahan on nyt kalastusvehkeet. Noo löysin yhen kundin millä oli sekä hevoskuvia, että kalastuskuvia! Meijät tykkäykset täsmäs ja juttelin kundin kanssa. Jäbä oli lähdössä takas kotiinsa, oli vain viettämässä pidennettyä viikonloppua vanhempiensa tilalla. Kysyin tietääkö mitään paikkaa, missä mahollisesti päästäis ratsastamaan. Joo hän sanoi, että hänen hevosilla voidaan mennä ratsastamaan vapaasti. Heillä iso farmi missä lampaita, lehmiä, kaksi hevosta, koiria.. Vanhemmat näyttää missä on satulat ja muut ja saadaan mennä keskenämme. Sanoi myös, että voidaan ratsastuksen jälkeen käydä uimassa, niillä on uima-allas siellä. Mitä Uudessa-Seellannissa tapahtuu!! :D ikinä nähny koko ihmistä! 
Huippu synttäripäivä!!





Unohdin kertoa, että löysin melkein salmiakkia ja oikeita liitulakuja yheltä hollantilaiselta myyjältä! Arvatkaa miten nopee söin nää!!!