keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Synttärit 8.2

Hei me ollaan saavuttu Waipawa nimiseen kylään lähelle Hastingsiä. Odotellaan täällä nyt milloin työt alkaa. Työnantajan mukaan tällä viikolla. Huisia.

Synttärit 8.2 maanantaina meni rauhassa. Me herättiin aamusta ja Nici teki meille lettuja. Saksalainen vääns saman makuset letut, mitä Suomestaki saa! Nam! Nici teki myös luumuhilloa meidän keräämistä luumuista. Meijän piti tehä kimpassa, koska ideoin taivaallisen idean, mut sovittiin et se touhuu tänään koska on mun synttärit. 
Me myös ajettiin Hastingsiin ja koska mun päivä, ni meitsihän sai ottaa muutaman bissen ja mulla oli hovikuski.
Käytiin kaupoilla ja pizzalla.
Käytiin myös ajamassa pienelle järvelle, missä sitten päästiin paijailemaan heppoja. 

Illalla Nici halus kanssa ottaa pari olutta, mutta koska olin juonu melkein kaikki meijän oluet, niin käytiin ostamassa pullo absolut vodkaa kera kokiksen. Pelattiin korttipelejä ja maisteltiin hieman lämmikettä. -Eli vedettiin kännit. 

Päivällä tapahtu myös vähän kummia. Käytettiin mun profiililla Tinderiä, koska saksalainen reissukamu ei käytä facebookkia saati Tinderiä. Mulla Tinderissä huumorilla, että etitään kavereita ketkä opettaa meitä kalastamaan, koska mullahan on nyt kalastusvehkeet. Noo löysin yhen kundin millä oli sekä hevoskuvia, että kalastuskuvia! Meijät tykkäykset täsmäs ja juttelin kundin kanssa. Jäbä oli lähdössä takas kotiinsa, oli vain viettämässä pidennettyä viikonloppua vanhempiensa tilalla. Kysyin tietääkö mitään paikkaa, missä mahollisesti päästäis ratsastamaan. Joo hän sanoi, että hänen hevosilla voidaan mennä ratsastamaan vapaasti. Heillä iso farmi missä lampaita, lehmiä, kaksi hevosta, koiria.. Vanhemmat näyttää missä on satulat ja muut ja saadaan mennä keskenämme. Sanoi myös, että voidaan ratsastuksen jälkeen käydä uimassa, niillä on uima-allas siellä. Mitä Uudessa-Seellannissa tapahtuu!! :D ikinä nähny koko ihmistä! 
Huippu synttäripäivä!!





Unohdin kertoa, että löysin melkein salmiakkia ja oikeita liitulakuja yheltä hollantilaiselta myyjältä! Arvatkaa miten nopee söin nää!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti