perjantai 10. kesäkuuta 2016

Hanmer springs, kaunis lomakylä

Meillä oli Nicin kanssa tarkotus mennä Hanmer Springseille jo ajat sitten, mutta meillä ei lopulta muka ollu aikaa. Hyvä niin, koska nyt oli kahen päivän vapaat ja lähettiin britti kaverin kaa vähä polskimaan!

Suunnattiin auto tiistaina kohti Springsejä.  Pysähdyttiin matkalla varmaan 20 kertaa kattomassa erilaisia jokia ja nähtävyyksiä. 
Maisemat oli upeet ja näit melkein koko ajomatkan ajan lumialpit! 

Perille päästyä pysähdyttiin kaupassa ja joku mies tuli kaupungilla pysäyttämään meijät. Sano, että mikäli seurataan häntä, niin saadaan super halvalla sika magee sviitti! Hän oli hotellin omistaja! Noo mikäs siinä. Ei oo viikonloppu tai sesonki, ni voikin olla totta. 

Ajettiin ehkä 300m ja pysähdyttiin upeella hotellille. Tien toisella puolella oli hot poolit :D noo saatiin täältä tosiaan yläkerran sviitti super edullisesti ja meil oli oma parveke mistä näki myös lumihuippuja ja hot pooli paikan. 
Suunnattiin ittemme seuraavaks pooleille. Varattiin tunnin hieronnat molemmille, koko kropan hieronta ja sit oli aika mennä ottaa lämpöö kuumista altaista :D terve mikä mesta! Oli eri näkösiä pooleja ja koska oltiin siellä illalla, niin nähtiin puoleista tähdet ja kuu! Hahah! Hieronta oli ihan törkeen hyvä, koko kropan läpi käyvä terapia hieronta. Suosittelen! 
Uiskenneltiin altaissa yhdeksään asti, kunnes mesta meni kiinni. 

Tääl oli muuten paljon kylmempi, kun esim Christchurhissa. Tuntu ihan oikeesti talvelta :D huhh! 

Aamulla käytiin ajamassa Hanmerin yhelle vuorelle. Matkalla oli aika liukasta, koska ylhäällä vuorilla on jäätä. Oli tarkotus käydä vaeltaa tuolla yks träkki, mutta oli turhan paljon jäätä. 

Kotimatkalla pysähdyttiin pariin otteeseen taas kattomassa makeita nähtävyyksiä ja toki meikä kävi uittamassa tuttuun tapaan mun virveliä :D