tiistai 14. kesäkuuta 2016

Rapaki track 2 kerta toden sanoo!

Mooh!

Eilen oli vapaapäivä. Viikon ainut. Sit onkin taas 6 päivää duunia. Kelatkaa, että oon tehny nyt kahteen viikkoon 107,5 h, vaikka oli just kahen päivän vapaat. Mitä hittoa. 

Rapaki trackin kävin noin kuukaus sitten kiipeemässä. Sitä kiivetään noin tunti ylämäkeä koko ajan. Tänään kävin kiipeemässä tokan kerran ja otin matkaan Alexin, koska sillä alkaa duunit vasta huomenna ja se sillä siis oli "vapaapäivä"! 

Kävin kuitenkin ekana aamupäivällä nauttimassa klo 11 lounaan uskomattoman kauniilla paikalla meren rannalla. Merivesi oli peilikirkkasta ja koska tää on pieni niemi, niin siellä ei ees tuullut. Tässä kuva teille mun salaatista! 


Sää oli super hyvä, niin ku salaattikuvasta näkyy. Aurinko paistoi ja matkalla näin lumihuippuiset Alpit, lehmiä laiduntamassa, lampaita alhaalla kummulla ja vaikka mitä muuta. Tääl on vielki keskitalvi ja silti ulkona voi välillä olla melkeen t-paidalla! 

Kiivettiin kuitenkin Aleksin kanssa ylämäkäkeä noin vajaa tunti huipulle. Huipulla ihasteltiin maisemia tovi. 

Mähän tuttuun tapaan päätin, että tää oli vähän turhan iisi tracki ja päätettiin kiivetä vielä vähän ylemmäs! Noustiin Summit trackia hetki ylöspäin, kunnes alkoi kunnon kallio mitä pitikin sitten kirjaimellisesti kiivetä ylös. Tukea sai pitää kunnolla, ettei kalliolta putoa alas :D Oli ihan törkeen siistiä ja meikä pikku korkeen paikan kammosena koki aika adrenaaliryöpyn! Haha! Ei hittoikaan, ylhäällä tuuli! 













Kokkasin muuten illalla himassa koko perheelle! Oon luvannu valmistaa ruokaa :D