maanantai 21. joulukuuta 2015

Aucklandin jäähyväiset

Faija lens tänne sunnuntai aamuna. Sen lento oli jotain 6-7 välissä aamulla Aucklandissa. Mun kummitäti oli lähettänu mulle facebookissa Sari herää viestin kello 5:29. Onneks en herännyt niin aikasin ;-) Ulla oli seurannut lentoa netistä koko matkan ajan.
Heräsin loppu peleissä kai puol seittemän. Soiteltiin faijan kanssa ja lähin 8 jälkeen hostellilta kohti meijän uutta hotellia, mikä oli sky towerin vieressä. 
Sain tsekattua meijät sisään huoneeseen ja faija ei ollu vielä täällä. Menin odottelemaan huoneeseen. 
Ehkä puol ysi faija tuli. Olin kai noin 10 minuuttia sitten päässy huoneeseen. Olipa huippu fiilis! :)

Käytiin kävelemässä Mount Eden ylös. Mä ja Nici käytiin kävelemässä se muutama vko takaperin, mutta sen voi käydä useempaan otteeseen. Sieltä on niin mageet näköalat. Mentiin vuorelle bussilla. Bussi meni tällä kertaa Mount Eden kylän läpi. Kiivettiin vuorelle toistapuolta, mitä viimeksi noustiin. Oli aurinkoinen js lämmin sää :) 



Vuori kiipeilyn jälkeen käytiin tutustumassa Mount Eden kylään ja syömässä snapper kalasta valmistetut fish and chipsit. Saatiin itse valita kala chipseihin. Snapperi on todella suosittu ruokakala tässä maassa. Hyvä se olikin. Valkoista paksua lihaa.

Kuva lainattu googlesta :P

Mä yritän vielä joku päivä täällä päästä kalastamaan snappereita, sit voin ottaa lukijoille kuvia mun hirmu saaliista :-D

Käytiin illalla katsomassa Aucklandissa purjeveneitä. Oli muuten isoja ja hienoja. Yks kultainen, missä oli mattamusta tanko. Mitään en veneistä ymmärrä, mutta se oli iso ja kallis. 

Aucklandi alkaa olee nähty taas hetkeksi :)