lauantai 6. elokuuta 2016

Mitä pakkaan Australiaan

Lähtö alkaa lähenemään. Mulla on siis lento Wellingtoniin torstaina 11.8. Meen moikkaamaan mun Wellingtonin kavereita pariksi päiväksi ja lennän sunnuntaina 14.8 Gold Coastille. Mulla on Gold Coastilla vastassa Australialainen perhe mihin menen wooffaamaan 2,5 viikoksi. Meen sinne hoitamaan lapsia, auttamaan asunnon siivouksessa, puutarhatöissä ja muissa arjen askareissa. Tää perhe tulee hakemaan mut jopa lentokentältä sunnuntaina. Niillä on siellä mulle oma huone ja iso sänky, uima-allas ja muuta siistiä! Gold Coastilla on tällä hetkellä noin +23 astetta. Täälä päivisin 10-13 ja öisin ollu nyt miinusta. Ei harmita, lähtö siis.

Oon kelannu mitä pakkaan mukaan. Kaivoin mun ensimmäisen blogikirjotuksenkin esille.

Ensimmäinen kirjoitus, mitä pakkaan mukaan

Vuodessa kertyy tavaraa ihan sikana. Oon jo heittäny osan pois.
Ihan vaan kenkäosio.
Mitä, jos sulla on kaks paria juoksukenkiä, läpärit, kolmet converset, korkokengät ja pikkukengät. :D
Mulla on myös kolme käsilaukkua, tosin yhen annan tänne perheeseen. Ihan sikana lämpimiä paitoja, mutta onneks (osa) on halpoja jaa paljon käytettyjä.

65l rinkka, voisin sanoa tähän väliin, että näillä mun reissauksilla voisin valita ens kerralla 75l. Ehkä tää eka vuos on ok 65l. Ostin kuitenkin minimatkalaukun lentokoneeseen. Se painaa jo pari kolme kiloa, plus nyt mulla on läppäri, kun tulin tänne mulla ei ollu läppäriä..

Ruumaan 20kg, koska lentoyhtiö Jetstar.
Käsimatkatavarat 7kg, koska lentoyhtiö Jetstar.

En saa edes ängettyä 20kg mun rinkkaan, mut käsimatkatavarat paino viime punnituksella melkein 9kg.. :D

Tässä siis muistilista mikä olis hyvä kaikkien reissuun lähtijöiden lukasta. Mitä tarviit vuodeksi?

Kolme hupparia (yks päälle lentsikaan)
Kahet farkut
Collarit
Takki
Yhet rennot housut (lentsikaan)
7 paitaa
Sukkia, alusvaatteita
Pipo
Hanskat
Converset (lentsikaan)
Juoksukengät
Uikkarit
Pyyhe ja käsipyyhe
Neulaa & lankaa
Pitkätkalsarit
Villasukat
Tossut (lentsikaan :D )
Kaulaliina
Sadetakki
Suihkusuoja :D (rinkan sadesuoja)
2 shortsit
Kirja lentsikaan
Munalukko
Matkapeitto
Matkatyyny
Kuulokkeet
Aurinkolasit
Adapteri puhelimeen
Englanniks Respat
Passi, henkkarit, viisumi ja muut 
Kaikki tarvittavat pesuaineet ja muut jutut
Matkareppu, menee pieneen tilaan
Läbärit


Mulla ei oo enää matkatyynyä, koska annoin sen faijalle kun kävi täällä. Lento Ausseihin on joku 4h, joten ei ehkä ressiä tyynystä. Pitkiä kalsareita multa ei myöskään enää löydy, mutta juoksuhousuja on kertyny jo kahet :D Aurinkolaseja taitaa olla joku 4-5 kpl, kuulokkeita kahet, shortseja kolmet, pipoja kolme, tosin yks saa mennä roskiin.. Huppareita ja paitoja niin monta, että huhuh.. Farkkuja 5, collareita 3.. :D Pääsen luopumaan tavaroista :D

Kuitenkin pääosin pidän tän listan ausseihin ja mietin, josko mahtuis jotain extraa. Kolmet kengät yritän myydä.

Pikaiset eiliset kuulumiset. Lähin aamusta Riccartoniin ja tarkotuksena vaan hengailla päivä siellä. Otin bussin ja pääsin bussilla noin vartissa perille. Riccartonissa kiertelin kauppoja ja kävin ostamassa ihanan raikkaan lounaan. Smoothie ja pähkinöitä + banaani. Varasin itelle solariumin parin kilsan päästä ja sain ajan vasta 16:30. Kelasin mitä tekisin siihen asti, koska kello oli vasta puoli kaksi. Kävelin Riccartonin leffateatteriin, mikä on yläkerrassa. Otin leffan Suicide Squad, koska se kesti pari tuntia ja alkoi heti. Alkuun ei ollu mitään hajua mikä leffa se on, mutta sitten kun se alkoi ni hahmotin, että hitto viimeks teatterissa kun tuli tän mainos fiilistelin että pakko nähä. Oli ihan törkeen hyvä leffa! Suosittelen kaikille! Oli kuulemma täälläkin ensi-illassa vasta.
Löysin solariumin hyvin ja kävin ottamassa parikyt minuuttia väriä. Varasin seuraavan ajan tiistaille. Ei tarvi mennä ausseihin ihan valkosena.. Ainiin ja Sean oli niin huippu, että heitti mut kotiin. Ei tarttenu ottaa bussia x) laiskaa. :D
Illalla kävin lenkillä ja kattelin pari leffaa. Aika laiska perjantai.