tiistai 12. tammikuuta 2016

11.-12.1.2016

Hei lähdettiin reissuun!

Jätettiin eilen Nicin kanssa hyvästit Warkworthille. Heppatallille tuli kaksi uutta mimmiä juuri, kun me lähdettiin. Meillä on auto valmiina. Saatiin Heatheriltä 20l vesikanisteri ja patjat meidän mazdaan, nyt sillä voi retkeillä ja autossa nukkua. 


Käytiin kaupassa ostamassa ruokaa.


Ajettiin Nicin kanssa muutaman mutkan kautta Tairuaan. Löydettiin ilmainen cämppäri paikka meidän autolle. Majoituttiin ensimmäinen yö vähän retrossa paikassa. Siellä ei siis juuri muuta ollut, kun paikat noin 15 autolle ja muutamalle teltalle. Porukkaa yritti ängetä alueelle, mutta se oli täysi. Me osuttiin hyvään aikaan. Paikassa ei ollut juoksevaa vettä tai suihkuja. Oli ulkohuussi, ennemmin reikä keskellä koppia. Siisti kokemus. 
Ensimmäinen yö meni kuitenkin hyvin. Nukuttiin, kuin tukit heräämättä kertaakaan. Kaverit täällä on pelotellu ensimmäistä yöltä, mutta meillä se meni kivuitta.
Kokattiin ruokaa meidän retkikeittimellä ja istuttiin ilta nuotiolla muiden reissaajien kanssa. Tutustuttiin Sveitsiläiseen kundiin ja ruotsalaiseen porukkaan. 



Aamulla herättiin ja pakattiin kamppeet ja jatkettiin matkaa. Käytiin infosta kysymästä läheisestä hot water beachista ja mihin aikaan sinne kannattaisi mennä. Täti vastasi meille 15:40 on nousu vesi. Silloin saatat siis mahdollisesti mahtua rannalle. Siellä voit kaivaa reiän hiekkaan ja nauttia lämpimästä vedestä. Ajettiin hot water beachille missä keitettiin kahvit ja kokattiin aamupalaa. Käytiin kävelemässä rannalla ja käytiin katsomassa mihin turistit kaivaa hot water reikiä.



Jatkettiin matkaa Cathedral cove nimiselle paikalle. Käveltiin Nicin kanssa noin 10km, eli 5km meno ja 5km paluu. Jätettiin auto vähän kauemmas, koska kaupunki oli aika tukossa. 



Matkalla nähtiin uskomattomia kallioita. Perille päästyä laski jyrkät portaat ja ne alas päästyä, alkoi biitsi. Valkoista hiekkaa ja uskomatonta näköalaa. Biitsiltä pääsi toiselle biitsille kallion "läpi". Tässä kuva teille!









Pari kuvaa rannalta.

Jatkettiin Nicin kanssa matkaa ja tultiin cämppäri alueelle Paeroaan, missä majotutaan nyt tää ja mahollisesti vielä seuraava yö. Iskettiin ruuat tulille ja nyt istuskellaan iltaa täällä. 
Täällä kivat tilat, suihkut ja kokkailupaikat.









10.1.2016 sunnuntai

Mitä täällä on tapahtunu..

No ensinnäki. Sato pari päivää.. Sit paisto aurinko pari päivää. Sato vähä ja paisto lisää. Uudessa-Seellannissa ei oo ikinä samanlainen sää. Se vaihtuu minuuteissa. 
Me ollaan Nicin kans shopattu ja vieitelty meijän mazdaa. Se näyttää nyt tältä.


Tässä alkulämpöä..

Käytiin korjaamolla poistattamassa istuimet takaa. 


Asennettiin verhot.

Pukeuduttiin ku hobitit kylmällä. 


Sain terkkuja, et suomes on viel kylmempi. Ei harmita olla täällä! 

Noup.

Koska aina välil lämpöö pukkaa



Ranskan vahvistus, kenet tapasin Aucklandissa mun tulivuori "pyhiinvaelluksella", tuli tänne pariks päiväks. 
Me otettiin aika kivoja kuvia heti ratsastuksen jälkeen, niinku ehkä kuvasta näkee.. 
Oli ihanaa aikaa! Ratsastettiin paljon. Joka päivä vähintään 4tuntia. 

Ainii ja öö. Käytiin eilen tyttöjen kaa Snell beachilla uimassa! Vesi oli huippu super lämmintä!!!!! Chillailtiin ilta biitsillä. Aika huisii olla reppureissaaja! 

Meikä on musta naamasta.


Meijän autoa.. + mun pinkki tyyny! 



Mun yhtä hullu sielunkumppani. 

Okei! Huomenna lähetään reissaamaan! Mulla ei varmaan oo nettiä, ni yritän päivitellä blogia aina kun ehin. Toivokaa aurinkoa tänne! Mä toivon lämpöä myös sinne!