sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Hanmer Springs. Lihaksille rentoutusta

Kävin Hanmer Spingseillä justiinsa vajaa pari kuukautta sitten, mutta koska mulla on vaan aikaa ja "loma", ni mitä sitä himassa istua. Leolla vapaaapäivä ja auto vielä tänään, joten päätettiin lähteä ottamaan iisisti hot pooleille. Tosiaan eilinen vaellus tuntuu kyllä jaloissa!

Leo jo tuttuun tapaan myöhässä, mutta startattiin matka joskus 2 aikaan. Sää oli taas super aurinkoinen, joten ajomatkakin oli kiva. Ajettiin joku 1,5h pooleille. Matkalla Leo nappas siviilipoliisilta sakon, onneks vaan 80 dollarii, nopeutta meillä oli 113/100. Yritin jutella poliisisedälle mukavia, mutta ei auttanut.

Pysähdyttiin matkalla ottamassa kuvia ja nähtiin taas kerran kauniit lumihuiput. 

Pooleille päästiin joskus 4 pintaan sisälle ja mentiin heti köllimään altaisiin. Siellä on tosiaan  eri lämpöisiä altaita. Alotettiin vissiin +35 tai vastaavasta, jossain välissä vesi alkoi tuntumaan kylmältä ja piti vaihtaa allasta lämpimämpään. Uitiin siellä 8 asti illalla. Oli aika luksusta.

Täällä teillä ei tosiaan oo mitään valaisua, joten kotimatka oli hyvin pimeä. Aloin jossain välissä kattomaan peltojen keskellä, että nään auton ikkunasta niin paljon tähtiä, että meijän on pakko pysähtyä. Pysäytettiin auto keskelle EI mitään, tien reunaan ja valot kiinni. Mä en oo ikinä eläissäni nähny näin paljon tähtiä. Joo jossain täällä etelässä oon nähny paljon, mutta nyt näin linnunradan todella "läheltä" ja niin miljoona tähteä joka puolella, huhuh! Nähtiin myöh tähdenlentoja. Täällä ois voinu olla ties kuinka kauan, mutta meijän piti jatkaa matkaa. 

Kotimatkalla käytiin Pizza hutin kautta hakemassa 5 dollarin pepperoni pizzat. Tosiaan täällä ei pizza paljoa maksa :D joku 3 egee. 

Poliisi ja poliisiauto. = ei ystävä

Läheltä Hanmeria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti