maanantai 25. huhtikuuta 2016

Terveiset Dunedinista!

Te Anausta lähdettiin eilen ajelemaan yhden pysähdyksen kautta Dunediniin.

Pysähdyttiin siis Queenstownissa. Käytiin moikkaamassa siellä Axellea ja Vincenttiä, kenen kanssa työkenneltiin kurpitsamaalla. Illalla käytiin istumassa iltaa yhdessä Nicin, Josan ja Josan kämppiksien kanssa. Tää on siis se kaveri, mikä tavattiin viime reissulla täällä Queenstownissa.
Lähdettiin ajelemaan 10 maissa illalla
dunediniin. Tuli vähän myöhäinen lähtö meille, mutta päätettiin ettei yövytä Queenstownissa ja makseta maltaita. Ajettiin pari tuntia ja pysähdyttiin jollekkin ilmaiselle leirintäalueelle ja yövyttiin siellä. 

Aamulla jatkettiin matkaa ja ajettiin Dunediniin. Käytiin Otago Peninsulassa katsomassa hylkeitä ja biitsillä ottamassa aurinkoa. Samalla biitsillä meidän kanssa oli meri leijona :D hitto se on iso!! Ja vihainen! Se piti hyvin huolta omasta osastansa biitsillä, ei siis ollu asiaa sen alueelle. Jäätiin vähän kauemmas ottamaan aurinkoa. Sinne kauemmas tuli sitten lopulta myös pienempi hylje. En oo ikinä nähny noin isoa hyljettä, kun se leijona oli :D nelkein, ku hevonen, pieni poni :D ei olis kiva uida, kun tommonen tulis vastaan.. Hhahaha! 

Illalla kävin meijän leirintäalueen vieressä vähän lenkillä. Tää Dunedin on iso kaupunki, mutta silti niin lähellä luontopolkuja! Aidasta pääsi sisälle metsään, mistä alkoi mageet juoksupolut! Kävin kiipeilemässä ja juoksemassa mäkiä ylös, alas! Hyvä perjantai reeni. Illalla kokattiin vähän uunikurpitsaa :D 

Terkkuja!!


merileijona










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti