perjantai 12. helmikuuta 2016

Hevospäivä 10.2

Oon varmaan ikuisesti onnellinen ponityttö! Ainakin siltä tuntu tänään. 
Aamulla satoi vähän vettä, joten viivytettiin "tallille" lähtöä sen verran, että saatiin nukkua pitkään ja rauhassa juoda aamukahvit. Käytiin ostamassa ilosina heppatyttöinä hepoille myös porkkanoita! 

Ajettiin tallille päivällä sateen loputtua. Kello oli jotain 13. Käytiin hakemassa Mango ja Brian laitumelta. Hoidettiin ne ja käytiin ratsastamassa. Mä ratsastin taas Brianilla, koska se on vaan niin cooli. Nici meni Mangolla. Mango yritti pariin otteeseen heittää Nicin alas, mutta Nici pärjäs mun ohjeistuksella ja omalla hyvin kehittyneellä tasapainolla hienosti selässä. 
Otettiin isolla sänkipellolla työskentelyä ja touhuttiin tovi heppojen kanssa. Käytiin ottamassa muutamat spurtit peltojen välissä menevällä "peltotiellä".
Puuhasteltiin tallilla kolmisen tuntia. Pestiin varusteita ja heppoja ja mitä ponityttö06 ikinä voikaan keksiä. Suunnattiin muutaman viinitila ajelun jälkeen "kotiin" tekemään ruokaa.

Illalla käytiin keräämässä vähän luumuja lisää, koska ne on törky hyviä aamupuuron seassa. Meinattiin tehä lisää luumuhilloa jääkaappiin. Ollaan siis syöty Nicin aiemmin tekemä hillo jo melkee loppuun. 













Ps. Työt alkaa huomennaa!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti