perjantai 29. tammikuuta 2016

Gisborne 27.1

Saavuttiin Gisborneen keskiviikkona 27.1. Tää on vähän isompi kaupunki. Mietittiin Nicin kanssa mihin haluttais mennä yöpymään. Käytiin kysymässä paikallisesta työvoimatoimistosta työpaikkoja. Helmikuussa starttaa omenoiden keräily ja muutamia motellin siivous paikkoja oli, mutta ne oli vain puoli päiväisiä. Otettiin muutamat numerot ylös. 
Katsottiin leirintäalueita, mitä Gisbornessa ei olekkaan niin paljoa. Ylempänä rannalla kyllä on monenmoista leirintäaluetta. Meidän hintaluokkaan osui kaksi paikkaa ja soitettiin molemmat läpi. Toinen oli ratsastustallin vieressä ja toinen rannalla. Kaksi aika osuvaa paikkaa siis. 
Päädyttiin kuitenkin vähän kauemmas kaupungista. Leirintäalue sijaitsee meren rannassa ja täällä on ilmainen wifi. Rannalta voi nähdä auringon nousun. Paikassa on kiva pieni keittiö ja lämmin suihku. 
Käytiin rannalla tutkimassa laskuveden aikaan simupukoita ja nousuveden aikaan muita kummallisuuksia. 




Niki veti pariin kertaan hienot pannut liukkaalla karikolla. Mulla oli vähän naurussa pitelemistä. 

Naapuri yritys järjestää 40 nzd rauskujen ruokintoja biitsillä. Me satuttiin just sopivaan aikaan pikku hölkälle biitsille, kun seurue lähti mereen ruokkimaan niitä. Nähtiin siis ilmaiseksi myös rauskuja. 


Täällä alueella majottuu pari saksalaista kundia. Saatiin niitten avulla puhelinnumero yhteen duunipaikkaan ja juteltiin mahdollisesta jatko "duunista" täällä leirintäalueella.. Siitä tarkemmin myöhemmin. 

Majoituttiin ensimmäinen yö biitsin vieressä. Päät kohti merta. Meidän onneksi toki sattui hirmu myräkkä ja vettä tuli nyt sitten täysiä koko yön.
Hyvin tuli kuitenkin nukuttua, ikkunat vaan piti pitää koko yön kiinni. Nyt on todistettu, että meren kohina parantaa unia! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti