sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Elämä on ihanaa

Viikonloput täällä on aika rankkoja. Meillä saattaa olla 4h ratsastusta päivän aikana. Mua ei haittaa, koska tykkään näistä ihmisistä ja eläimistä. Vedetään 2 eri "trackia", toinen nousee korkeelle vuorelle mistä voi nähdä pitkälle! Mennään se yleensä kokeneiden ratsastajien kanssa, koska välissä pitää ottaa aika kovaa laukkaa.
Meillä on täällä välillä ns. fun ratsastuksia. Ei kuulemma ole, fun koska reenataan hevosia. Tosiasiassa on juuri sitä funia.
Mitä mietin kun nousen "fun ratsastuksen" aikaan hevosen selkään ja lähden maastoon. En mitään muuta, kuin maisemia! Täällä ratsastetaan omilla mailla ja ns. Aitauksien sisäpuolella. Lääniä on paljon. 
Ratsastuksen aikana näet lampaita aivan vierestä, karitsoja, vuohia, lintuja, isoja lintuja, käveleviä mustia vähän kanan näköisiä isoja lintuja, pupuja, pupun poikasia, lehmiä.. Mitä vaan! Kuulet kun linnut laulaa ja lampaat määkyy! 2 trackille mentäessä pääset tän alueen korkeimpien vuorten päälle ja näet sieltä uskomattomia maisemia. Ratsastat metsässä, vuorien välissä, vuorien päällä.. On palmupuita, lehtipuita.. Maasto vaihtelee. 
Tänään pääsin ajamaan lampaita takaa ja keräämään ne kasaan hevosten laitumelle. Siistiä! Huomenna jatketaan ja pääsen reenaamaan mönkkärillä ajoa. Tosin en tiiä mitä reenattavaa siinä on, osaan jo. Setä pitää mulle kuitenkin ajotunteja :D
Tällä viikolla meillä on vuohien tarkastusta ja kerätään ne kasaan. Kunnon maalaiselämää! 
Joka päivä, kun pääsen duunista, otan kahvin ja meen terdelle istuskelemaan. Meijän tallikisu tulee mun viereen istumaan, jokaikinen päivä :D täällä rentoutuu! 

Zoi mun pony ja vuohia laitumella

Manami meidän japanilainen taiteili Janalle ja mulle japaniks meidän nimet käsiin. Janan käsi on ylempi :-) 

Lehmä

Tui






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti